tisdag 22 december 2020

UFO-Sveriges taxiresor mellan Järfälla och Dagens Nyheter ska reta upp folk

 

 "Historiedidaktik och taxiresor

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>
 
Tis 2020-12-22 21:47
  •  Du

 

Från Historielärarföreningen Mån 2020-12-21 23:46



Historiedidaktik och taxiresor


”Just precis redaktören. Vad vill man uppnå på UFO-Sveriges domän ufo.se

med ständiga berättelser om taxiresor?”


Det retar ju tydligen i alla fall någon. Har man inte några andra viktigare frågor att fundera på så kanske arbetsresorna blir en viktig fråga att lösa.



”Vi i HLF är nyfikna på detta och tar gärna emot svar. Bota vår okunskap, tack!”


Vilka vi? Jag pratar gärna med någon annan i er förening det blir lite tråkigt i längden att bara få dina synpunkter Thomas Nordholm. Låt någon annan komma till tals eller det kanske inte finns någon?


Håkan Ekstrand/UFO-Sverige"

 

 

Svar till redaktör Ekstrand hos UFO-Aktuellt på hans mejl ovan:

 

Om UFO-Sveriges enda medlem bland dess statister åker taxi mellan hemmet i Järfälla och propagandaorganet Dagens Nyheter ska reta upp folk, finns det en anledning. Något är suspekt med hur avtalet skrevs en gång i tiden och vem som betalar resorna samt varför de sker i ett helt årtionde.

 

Detta är väl den enda mystik AFU:s ordförande kan uppbringa. De närmsta statisterna vet säkert orsakerna, men hemlighåller dem för att svaret inte tål att se dagens ljus. Finns svaret kanske i något dokument i världens största arkiv för oförklarade saker i Norrköping?

 

HLF får ju hålla till godo med att bara brevväxla med redaktör Ekstrand. De andra har gått och lagt sig. Varför kommer inte de till tals? UFO-Sveriges ordförande skriver aldrig till HLF. Är det bara redaktör Ekstrand som har något att säga till HLF? I så fall är ju resten av UFO-Sverige antingen nöjda med HLF eller likgiltiga och finner vår sida föga upprörande. UFO-Sverige tog emellertid upp HLF på sin senaste riksstämma. Vi fick inte veta vad som sades. Är det så att ni i UFO-Sverige utsett Ekstrand till att sköta kontakterna med HLF?

 

Om UFO-Sverige finns till för observation, misstolkning, forskning, vetenskapsinriktning och folkbildning, samt diverse ufo-frågor, så¨undrar HLF i vilken kategori er frontfigurs taxiresor passar in på ufo.se?


UFO-Sverige får gärna tala med våra medlemmar, när ni sökt upp dem. Vi bjuder på middag om ni är artiga och fredliga. Thomas Nordholm är en blek figur i jämförelse med övriga medlemmar.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.