onsdag 23 december 2020

UFO-Aktuellts redaktör vill tala med någon kunnigare i Historielärarföreningen

 

 "Blek person?

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>
 
Ons 2020-12-23 20:56
  •  Du

 

Från Historielärarföreningen (läs Thomas Nordholm  tisdag 22 december 2020

"UFO-Sverige får gärna tala med våra medlemmar, när ni sökt upp dem. Vi bjuder på middag om ni är artiga och fredliga. Thomas Nordholm är en blek figur i jämförelse med övriga medlemmar."


Att du, Thomas Nordholm, skulle vara en blek figur i jämförelse med övriga medlemmar har jag ingen uppfattning om, men vi får väl tro dig på dina ord. Därför skulle det vara intressant att få prata med någon kunnigare och mer insatt person. Det är alltid bra att kunna något om det man vill kommunicera.

Håkan EKstrand/UFO-Sverige"
 
 
Svar till redaktör Ekstrand på hans mejl ovan:
 
Historielärarföreningen ställer sig positiv till att redaktören för UFO-Aktuellt vill tala med fler medlemmar i HLF. Vi kan tänka oss att ta emot Ekstrand ensam eller i sällskap med andra från UFO-Sverige. Vi hoppas att du eller ni gästar oss fysiskt och att vi bjuder på middag.
 
Eller är det så att redaktören önskar kommunicera vid tangentbordet med en speciell medlem eller medlemmar i Historielärarföreningen? Har vi förstått det rätt att det inte får vara HLF:s ordförande i så fall för att han inte är så kunnig och insatt? I vadå?
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.