lördag 29 maj 2021

Antingen byter Landet Runt ut sin stamgäst från sekten UFO-Sverige eller så anmäls programmet till MPRT


"HLF önskar svar senast 2 juni - vid uteblivet svar anmäler vi Landet Runt till MPRT

John Doe

Lör 2021-05-29 16:11


Historielärarföreningen önskar svar från SVT Landet Runt senast 2 juni 2021. Får vi inget svar står vi kvar vid vår åsikt att anmäla UFO-Sveriges medverkan till MPRT.

HLF har förslag som vi önskar svar på att ni mejlar tillbaka senast 2 juni 2021. Vårt förslag är att ni byter ut er årliga stamgäst från UFO-Sverige till en annan person. Helst till någon utanför sekten UFO-Sverige. HLF kan tänka sig en kompromiss. Använd UFO-Sveriges riktiga ordförande i stället. Anders Berglund är utbildad i historia. Han kan summera ufo-året för att få variation. Landet Runt är naturligtvis fria att göra som ni vill. HLF tror ändå att det kan ha varit partiskt hur ni använt samma stamgäst år efter år. Vi äger rätten att få det granskat. Att vi mejlar förslag på lösning eller kompromiss är för att veta att ni förstår vår synpunkt. Ni har nämligen aldrig svarat på våra mejl. 

Om ni inte svarar kan det bero på att ni liksom de flesta anser att GRN är tandlösa där en liten notis läses upp. Inte mycket att vara rädd för. Det är därför Public Service inte fungerar. Men om ni inte svarar och HLF anmäler till MPRT och får rätt, så kommer vi att publicera myndighetsbeslutet. Då får alla veta att sektens inflytande varit för stort och Landet Runt måste ändå byta ut stamgästen. Andra program i SVT och SR måste göra likadant. För debatten om ufo får det stor betydelse när andra får komma till tals. Därför har vår anmälan betydelse, även om en notis skulle kännas som en vindpust för er i Landet Runt. HLF gör detta för tittarna och att uppväxande släkten inte i generation efter generation ska få en enda persons hemmasnickrade vidskepliga ideologi om ufo itutade sig med tvångsmedlet skattepengar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.