torsdag 27 maj 2021

Folk tror på den fejkade nyheten SR och grundskoledirektören samarbetade kring


"Bättre att förekomma än förekommas, får man anta. "


Eftersom SR inte gjort rättelse tror folk att grundskoledirektören var först att anmäla sig till Skolinspektionen, när han och SR i själva verket båda visste att åtminstone Historielärarföreningen och som det senare visade sig även en föräldragrupp på Mellanhedsskolan redan anmält till Skolinspektionen. Men det berättar varken SR eller grundskoledirektör Anders Malmquist i intervjun. HLF kommer att använda materialet till hur lyssnare på Public Service uppfattade händelseförloppet som bevismaterial i vår anmälan av SR till GRN hos MPRT.

HLF har bett SR om rättelse. SR struntade både i rättelse och att svara HLF. HLF har gett grundskoledirektören ett dygn på sig att berätta när han och Malmö stad gjorde sin anmälan till Skolinspektionen. I natt går tiden ut. Ingen förklaring eller redogörelse av de offentliga uppgifterna kommer att hinnas lämnas ut vare sig omedelbart eller skyndsamt. HLF kommer därför i morgon att kräva av grundskoledirektören, att han lämnar ut uppgifterna eller berättar varför han inte kan, vill eller får göra det, samt varför han struntat i att svara.

Men framförallt ställer sig Historielärarföreningen frågan om grundskoledirektören som medverkade i den fejkade nyheten och vägrat lämna ut offentlig uppgift omedelbart, är lämplig och trovärdig utredare av sin egen och Mellanhedsskolans agerande?


https://www.flashback.org/sp76033212

Flashback Forum - Visa ett inlägg - Malmö: Elevassistent i 30-årsåldern dömd för att ha våldtagit 12-årig flicka på skola

Skoltoppen anmäler våldtäkt mot elev till Skolinspektionen - P4 Malmöhus | Sveriges Radio


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.