söndag 19 september 2021

Lennart Waara som doktorerat i ekonomisk historia ryter till mot Ancient Aliens

 


"HISTORY CHANNEL OCH VIASAT HISTORY – PROPAGANDACENTRALER

Det finns individer – jag har träffat dem – som ser History channel som sann redovisning av verklig historia. Dessutom ”tror” de på History channels berättelser om historiska aliens som varit här och byggt allt från pyramiderna till världens sju underverk.

History channel är desinformation med rent påhittade kausalförklaringar. Syftet och förklaringen till denna fake history är att vi skall bry våra hjärnor och fokusera hjärnspöken istället för att granska den verkliga verkligheten med dess ondska och globaliserade socialism. Det är ingen tillfällighet att CIA i USA och andra liknande lögncentraler nu publicerar s.k sanna ögonvittnesberättelser om oförklarliga fenomen som beskrivs som besök av UFO:s och aliens. Att det sker just nu har dock sin logiska och tydliga förklaring och bakgrund – nämligen att skifta fokus från kritik av maktklaner, globalister och medialögner."


Källa, Lennart Waaras blogg 11 juli 2021:

HISTORY CHANNEL OCH VIASAT HISTORY – PROPAGANDACENTRALER | lennart waaras blogg


"OM MIG!

Jag är född i Tornedalen strax före krigsslutet (WWII) men uppvuxen i Västmanland. En ”hederlig västmanlänning ” som Olle Montanus uttryckte det i Röda rummet ( August Strindberg).

Efter studentexamen vid Västerås Högre Allmänna Läroverket 1966 studerade jag vidare vid Uppsala Universitet och avslutade studierna med en fil. dr. examen i ekonomisk historia 1980 på en avhandling om orsakerna till förekomsten av ett omfattande statligt företagande i marknadsekonomier (Sverige och internationellt).

Min yrkeskarriär har innefattat svensk och internationell organisations- och ledarskapskonsulting och chefsbefattningar i olika företag (inkl rektor och Vd för Beckmans School of Design) och statliga myndigheter samt eget företagande i bl.a konsultbranschen. Avslutningen på yrkesverksamheten skedde som näringslivschef i Örebro kommun åren 2001-2007."


Källa:

OM MIG! | lennart waaras blogg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.