onsdag 22 december 2021

Högstadieelev på Källebergsskolan i Eslöv dömdes idag för mordförsök på lärare

 

TV4 sände direkt om Källebergsskolan:



"Pojken döms till sluten ungdomsvård för skoldådet i Eslöv | TV4Nyheterna | TV4 & TV4 Play

289 visningar    
22 dec. 2021
I dag har Lunds tingsrätt dömt en 15-årig pojke till sluten ungdomsvård för blanda annat försök till mord på en lärare vid en grundskola i Eslöv. Vi får en direktrapport av TV4 Nyheternas reporter Gustav Röriksson, som är på plats utanför Lunds tingsrätt. TV4Nyheterna från 2021-12-22"


Källa:

Pojken döms till sluten ungdomsvård för skoldådet i Eslöv | TV4Nyheterna | TV4 & TV4 Play - YouTube


för 4 timmar sedan — Idag föll domen mot den 15-årige pojke som utförde knivattacken på skolan i Eslöv. 15-åringen döms till två år och sex m.
för 7 timmar sedan — 15-åringen som utförde skolattacken i Eslöv döms till sluten ungdomsvård i ... Bevismaterial som polisen tog vid gripandeplatsen efter skoldådet i Eslöv.
för 8 timmar sedan — I full mundering gick han till sin skola i Eslöv och knivhögg en lärare i magen. Nu kommer domen mot pojken som bland annat misstänks för mordförsök.
för 8 timmar sedan — Lunds tingsrätt har idag dömt en 15-årig pojke till sluten ungdomsvård för blanda annat försök till mord på en lärare vid en grundskola i Eslöv.

för 8 timmar sedan — Maskerad och beväpnad med flera knivar gick den 15-årige pojken till attack inne på en skola i Eslöv – samtidigt som han filmade och sände live på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.