fredag 17 december 2021

SF Studios meddelar att felet i filmen UFO Sweden inte ska rättas till

 


Idag 17 december 2021 fick Historielärarföreningen en kusligt kort intervju med SF Studios:


"Mattias Lundin, Marketing & Publicity Manager, SF Studios, Mattias.lundin@sfstudios.se, +46 70 099 88 71"


Källa:

SF Studios Sverige | Pressrum


Mattias Lundin meddelar Historielärarföreningen att felet i deras film UFO Sweden inte är aktuellt att rätta till. Han vet vilket filmfel som åsyftas enligt honom själv. I trailern överst syns hur bonden spelad av tidningen Correns journalist Jörgen Auer dricker ur en burk Carlsberg elefantöl från 1977 i en scen som ska utspela sig år 1996. Historielärarföreningen påpekar att flera personer på Internet invänt mot filmfelet. Mattias Lundin är snabb med att avsluta samtalet så att det verkar som att han inte vågar eller får svara på frågor. Det är ett fegt filmbolag som SF Studios är som ägs av Bonniers.


Historielärarföreningen: Medlem i UFO-Sveriges styrelse, en VD och Stockholms universitet ifrågasätter trailer i SF:s storfilm UFO Sweden (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Skådespelare i UFO Sweden svarar Historielärarföreningen om fel i filmscen (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: 1996 dricker lantbrukaren Carlsbergs elefantöl från 1977 i filmen UFO Sweden - varför? (historielararna.blogspot.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.