söndag 26 december 2021

Rektorstjänst på Nordic international school i Norrköping utannonseras för att skolan växer

 

för 4 dagar sedan — Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta: Mattias Liedholm, Rektor, mattias.liedholm@nordicinternational.se Alma Eklund, HR-konsult, ...


"Rektor

Detta är ett jobb hos Nordic international School Norrköping
Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower
för 4 dagar sedan

Antal tjänster : 1

Inlagd: december 22, 2021

Ansök senast: januari 16, 2022

Yrkesområde: Management


Nordic International School är en växande skolkedja med en internationell profil som erbjuder tvåspråkig undervisning på svenska och engelska. Vi tror att ordning och reda, likväl som lärarledd undervisning är avgörande för att säkerställa en inlärningsmiljö där elever trivs. Vårt mål är att tillhandahålla en utbildning som grundas i internationell forskning, som vi använder för att utveckla vårt koncept. Vår grundskola i Norrköping grundades 2017 och är belägen i centrala lokaler på Dragsgatan. Skolan växer stadigt och mot bakgrund av denna positiva utveckling söker vi nu dig som vill arbeta som rektor på vår skola."


"Villkor Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas Tillträde: Enligt överenskommelse Tjänstgöringsgrad: 100% Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta: Mattias Liedholm, Rektor, mattias.liedholm@nordicinternational.se Alma Eklund, HR-konsult, alma.eklund@watma.se"


Källa:

Sök jobbet "Rektor" hos Manpower


Rektor - Watma Education AB - Platsbanken (arbetsformedlingen.se)


Kontakta oss - Nordic International School Norrköping


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.