måndag 25 juli 2022

Kommun tackar för att få deltog i Rasmus Paludans valmöte med Stram Kurs Sverige

 

15 juni 2022 — Ordförande heter Per-Samuel Nisser (M),


"Tack alla som valde gemenskap och sammanhållning


Senast ändrad: 25 juli 2022


under och efter det möte som den dansk-svenske politikern Rasmus Paludan anordnade på Kronoparken I Karlstad i fredags. Manifestationen ... tar för givna. Människor som vill skapa konflikter och bråk. Paludan är en av dessa personer. Karlstadsborna visade att han inte"



  • "Hem › 
  • Tack för att ni valde kärlek framför hat


JULI

Tack alla som valde gemenskap och sammanhållning


Karlstads kommun riktar idag ett stort tack till alla som samverkade före, under och efter det möte som den dansk-svenske politikern Rasmus Paludan anordnade på Kronoparken I Karlstad i fredags.

Manifestationen i Kronoparkens centrum i besöktes av få. Polisen hade heller inga incidenter att rapportera och inga gripanden gjordes. Mötet hade kunnat bli annorlunda och skapat oroligheter, så blev inte fallet. Karlstadsborna valde gemenskap och sammanhållning och kommunen har många att tacka idag.

– Det finns de som är ute efter att provocera och utmana samhället och de friheter och rättigheter vi tar för givna. Människor som vill skapa konflikter och bråk. Paludan är en av dessa personer. Karlstadsborna visade att han inte har något att hämta här, säger Per-Samuel Nisser (M), kommunstyrelsens ordförande.

Föreningen Karlstad moské anordnade en aktivitetsdag på idrottsplatsen Klasmossen samtidigt som Paludan höll sitt möte på Kronoparken. Syftet var att erbjuda barn och unga ett alternativ till mötet i Kronparkens centrum. Ett par hundra personer valde att komma dit, människor som denna dag valde att manifestera gemenskap.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som gjorde detta till en dag av glädje och sammanhållning. Vi ska vara stolta över att de goda krafterna vinner, säger Per-Samuel Nisser (M).

Kommunens målsättning var att den här manifestationen skulle genomföras under lugna former och utan påverkan på våra verksamheter. Vi anser att det målet uppnåddes. Det hade inte varit möjligt utan hjälp från andra.

Tack polisen för samverkan före mötet och för insatsen på plats under detsamma. Tack alla föreningar, organisationer, kyrkor, fastighetsägare, Region Värmland, länsstyrelsen och enskilda individer som bidrog till att fredagen den 22 juli blev en bra dag."


Källa, Karlstads kommun 25 juli 2022:


Tack alla som valde gemenskap och sammanhållning (karlstad.se)



Museum Lolland-Falster ‘s ledelse vil ikke blande sig i ansats hadefulde fremfærd på nettet – Frihedens Stemme


Christian Marcussen ironiserer over Frie Grønnes valgsucces i Tingbjerg – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.