onsdag 17 augusti 2022

Kommunstyrelsen behandlade ärende om Rasmus Paludan 17 augusti

 

för 6 timmar sedan — Förslaget lämnades in mot bakgrund av att Malmö stad hade polisanmält Rasmus Paludans manifestation. Sverigedemokraterna var det enda partiet som stödde ...



"Magnus Olsson (SD), oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Malmö

PRESSMEDDELANDE - 

Kommunstyrelsen 17 augusti

På dagens kommunstyrelsesammanträde behandlades Sverigedemokraternas förslag att stadskontoret ska säkerställa att Malmö stads opolitiska organisation inte gör politiska ställningstaganden. Förslaget lämnades in mot bakgrund av att Malmö stad hade polisanmält Rasmus Paludans manifestation. 

Sverigedemokraterna var det enda partiet som stödde förslaget. Det är först när koranen bränns då Malmö stad polisanmäler en manifestation. Flera gånger har antisemitiska manifestationer ägt rum i Malmö. Malmö stad har aldrig polisanmält dessa manifestationer. Ofta har socialdemokratiska politiker deltagit i dessa antisemitiska manifestationer. Frågan är om det överhuvudtaget ligger inom kommunens kompetensområde att polisanmäla manifestationer. 

Magnus Olsson, oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Malmö, kommenterar:

Kommunen har specifika kompetensområden och uppdrag. Där ingår inte att polisanmäla manifestationer. Malmö stad har aldrig polisanmält några andra manifestationer, inte ens den otillåtna Black Lives Matter-manifestationen i juni 2020 anmäldes, när Covid-19 pågick. Nu är det någon som kritiserar islam och Socialdemokraterna vill markera för sina kärnväljare någon form av tillgivenhet genom att polisanmäla Paludans manifestation. Det är inte så här en kommun ska agera."

Källa 17 augusti 2022:

Kommunstyrelsen 17 augusti | Sverigedemokraterna Malmö (mynewsdesk.com)


Når du handler i Netto – så støtter du Sikandar Siddique – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.