måndag 22 augusti 2022

Tisdag 23 augusti 2022 kommer Rasmus Paludan till Skellefteå, Piteå och Luleå

 

Videofotografen Fredrik Arvidsson lyckas fånga när Rasmus Paludan avslöjar för SVT:s reporter, att Stram Kurs Sverige kommer till Skellefteå, Piteå och Luleå 23 augusti 2022 på sin turné i Norrland. Spela fram mellan 3:46 och 3:48 i videon härnäst för bevis:



Det avslöjar Rasmus Paludan i direktsändning klockan 19:10 måndag 22 augusti 2022. Den 21:a augusti berättade Paludan också detta.

Utsagan är alltså att Stram Kurs Sverige och partiledaren Rasmus Paludan ämnar besöka Norrlands städer Skellefteå, Piteå och Luleå på tisdag 23 augusti 2022.


Videobevis för utsagan från Rasmus Paludans megafon:


Måndag 22 augusti 2022 Umeå kl. 17.30-19.30 Döbelspark | By Stram Kurs | Facebook


Historielärarföreningens mejl om detta till Norran i Skellefteå hamnade i skräpposten. Tidningen letade upp mejlet och sa att de skulle tipsa vidare till systerredaktioner i Piteå och Luleå. Norran hade även fått tips om att Paludan kommer till Skellefteå 23 augusti från annat håll.


"Tisdag 23/8

Piteå
Luleå
Skellefteå

Håll utkik angående tider för morgondagen om du tänkt gå och titta."


Källa 22 augusti 2022:

Flashback Forum - Visa ett inlägg - Juli och augusti-turné av Rasmus Paludan, besöker Almedalen och 100+ svenska orter



för 3 timmar sedan — Nyheter Läs Texter Poesikalender Sök Hjälp Bli medlem nu! Mötet med Rasmus Paludan och fru fiskmås. Hörde att de visst kunde ...


för 4 timmar sedan — Det här är den första domen som prövas i Göta Hovrätt efter de upplopp som skedde efter den högerextreme politiken Rasmus Paludans planerade besök på flera ...


för 17 timmar sedan — Effekterna av Rasmus Paludans koranbränningar har blivit våldsamma kravaller och höga polisnotor. I Ronneby anser den lokala centertoppen att Paludan ska ...


Dagens ETC
Homosexualitet är förbjudet. Det måste en imam få säga”
I Mikail Yüksels Sverige skulle Paludan inte ens få ansöka om tillstånd. Hädelse skulle vara förbjudet i lag. Att bränna Koranen eller Bibeln blir då ett brott.
.
För 4 timmar sedan

Dagens ETC
Den svenska högern kopierar Trumps taktik inför valet
Dom mer uttalat fascistiska aktörerna, som till exempel Paludan, kör blåkopia på vad Goebbels SA höll på med i Berlin i början på 30-talet.
.
För 4 timmar sedan


Folketingsmedlemmer støtter islamister – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.