fredag 6 januari 2023

Högsta betyg till UFO Sweden gavs lokalpatriotiskt av recensent som är från Norrköping liksom regissörerna där filmen utspelar sig


Filmaffisch: 


ufosweden_recensionsaffisch_1440x2161_v2.jpg (1440×2161) (nfbio.se)



Filmstaden skyltar med att filmen om UFO-Sverige fått fem S i betyg:


140986ef11d34ca3b58b8471d4fe01d5.jpg (240×360) (cinema-api.com)


Källa:


Se "UFO Sweden" på bio - Köp biobiljett online | Filmstaden


Det syns knappt på bilden av vem för bokstäverna är så små. Undersöker man den enda som gett betyget fem till filmen UFO Sweden kommer det från Studentkortet! Och en recensent som själv är från Norrköping och partiskt berättar att hon känner sig hemma i filmen:


"Precis som organisationen UFO Sverige är Crazy Pictures också Norrköpingsbaserade. Jag har alltid varit lockad av filmkollektivet. Men det kanske inte är så märkligt eftersom jag också är från Norrköping. Deras vyer är mina vyer och deras dialekt är min dialekt. Vi östgötar är en organism som rör oss samman i vår bonniga dialekt.

Wow, wow, wow"


Källa:


Recension: “UFO Sweden" av Victor Danell | Studentkortet


Sajten Kritiker räknar bort Studentkortets recension som inte platsar bland mer seriösa kritikers. Här finns ingen femma alls. Snittbetyget är endast 3.2 med fler tvåor än fyror:


UFO Sweden (2022) • 14 recensioner • Kritiker


"Sent på kvällen fick jag en förfrågan från Crazy Pictures om en bild som de letade efter. Ska försöka hjälpa dem med den saken i morgon."


Källa, UFO-Sverige 5 januari 2023:


Grattis till Stefan! | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.