söndag 29 oktober 2023

Revisor missnöjd med att Historielärarföreningen svarar på anklagelser från UFO-Sverige i public service

 

28 oktober och 29 oktober 2023 skriver revisorn nya inlägg om UFO-Sveriges ordförande och Historielärarföreningen.

Vi har facit. Sveriges radio P4 Skaraborg klippte bort två olika lögner UFO-Sverige spred i radion 26 oktober 2023. Söndag 29 oktober 2023 är de bortklippta. Om revisorn är missnöjd med detta får han övertala P4 Skaraborg att åter ta med de två bortklippta lögnerna. Så länge inte P4 Skaraborg gör det, så är det Historielärarföreningen som fick rätt i den saken mot UFO-Sverige också. Den som är trängd är UFO-Sverige vars lögner klippts bort av en radiokanal som insett sitt misstag när de lurades av UFO-Sverige.

Revisorn fick se sig och UFO-Sveriges ordförande besegrade av Historielärarföreningen även när både hotellet och Bonnier News bekräftade att utbildningsdagen med UFO-Sverige avslutats i alkohol. Då hade både revisorn och UFO-Sveriges ordförande haft invändningar. Men HLF fick som vanligt rätt mot UFO-Sverige när vi tar kampen och synar fakta.

Historielärarföreningen består inte av töntar som UFO-Sverige. Ni i UFO-Sverige bör ta kampen med någon som är på er egen låga intellektuella nivå. Leksakståg duger inte som intelligenshöjare. 

Kanske därför revisorn skriver ut namnet på Historielärarföreningens ordförande ihop med en anklagelse om brott, vilket inte är tillåtet enligt svensk lag. Det försvårar givetvis ytterligare alla möjligheter för UFO-Sverige att nå någon juridisk framgång. HLF kommer inte att be revisorn ta bort texten. Den får stå kvar till HLF:s försvar som exempel på vad vi utsätts för. Revisorn får själv ta ansvar för att det han skriver följer svensk lag. Vi hoppas att SVT och SR läser revisorns inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.