tisdag 24 oktober 2023

Fake news från UFO-Sveriges journalist

 

UFO-Sveriges journalist påstår felaktigt att den långa versionen av inslaget om honom visas i kväll klockan 21:00 tisdag 24 oktober 2023 på SVT1. Det är fake news:




"Under dagen sände också SVT sitt program om stalking och lade bland annat ut en kortare version på nätet som fick massor av människor att mejla mig. Tack för ert stöd! Inslaget kan ni se här men den långa versionen, hela programmet, sänds 21.00 i kväll på SVT1."


Källa, UFO-Sverige 24 oktober 2023:


Möte med Hyresbostäder och SVT-inslag | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


2 minuters inslag 24 oktober 2023 hos SVT Nyheter inrikes:


Journalisten Clas Svahn har varit förföljd i fyra år | SVT Nyheter


Inget av de tre första avsnitten på SVT Play handlar om UFO-Sveriges journalist utan om fallet Felix i Skellefteå såväl 24 oktober, 31 oktober och 7 november 2023:


Dokument inifrån: Stalker | SVT Play


UFO-Sveriges journalist har nu fått uppdatera sin blogg med fake news om inslaget som skulle sändas med honom i kväll. Hans uppdatering är att avsnittet där han skulle figurera i kväll enligt honom nu helt plötsligt inte alls handlar om honom utan om ett helt annat fall. Kan UFO-Sveriges journalist inte lika bra erkänna att han spridit fake news helt utan att det är Historielärarföreningens fel?




"Under dagen sände också SVT sitt program om stalking och lade bland annat ut en kortare version på nätet som fick massor av människor att mejla mig. Tack för ert stöd! Inslaget kan ni se här men den långa versionen, hela programmet, sänds 21.00 i kväll på SVT1. Men då handlar det om ett annat fall."


Källa, UFO-Sveriges journalist 24 oktober 2023:


Möte med Hyresbostäder och SVT-inslag | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Det börjar ju onekligen inte bra för trovärdigheten för UFO-Sveriges journalist.


HLF önskar ändå UFO-Sveriges journalist en trevlig och fridfull kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.