måndag 23 oktober 2023

UFO-Sverige ljuger om alkoholen

 

231019bn1.jpg (800×340) (ufo.se)



21 oktober 2023 anklagade UFO-Sveriges ordförande Clas Svahn Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm för att ljuga om alkoholen på Bonnier News utbildningsdag 19 oktober 2023:


"Ser förresten att den gode Thomas Nordholm i Malmö fortsätter att ljuga genom att klippa och klistra."


Källa:


Pelle och Solweigh gifter sig | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


HLF:s försvar och förtydligande 22 oktober 2023 med fråga till Clas Svahn vad som fanns i glaset hos hans fru Anneli och de övriga från Bonnier News fick inget svar alls från Svahn hos UFO.Sverige:


Historielärarföreningen: Vad har en utbildningsdag för tidningsutvecklare med alkohol och ufo att göra? (historielararna.blogspot.com)


Svahn klagade även på rubriken som stod först 20 oktober 2023:


”Bonnier News utbildas av UFO-Sverige med avslut i alkohol.”


Historielärarföreningen: Bonnier News delade ut drinkbiljetter som hamnade hos UFO-Sveriges ordförandes fru (historielararna.blogspot.com)


Måndag 23 oktober 2023 får Historielärarföreningen tag på bokningsavdelningen hos hotell Blique by Nobis i Stockholm:


Ett levande designhotell i Stockholm | Blique by Nobis


HLF förklarar sitt syfte. Att antingen ljuger UFO-Sverige om alkoholen eller Historielärarföreningen.


Hotellets bokningsavdelning ger Historielärarföreningen helt rätt. När det gäller formuleringen bubbel i drinkbiljetterna som Clas Svahns fru använde sig av, så avser bubbel i baren mousserande vin med alkohol i. Hustrun Anneli besökte sin makes föredrag för Bonnier News 19 oktober 2023 och drack bubbel i baren för två drinkbiljetter. Anneli har använts som Clas Svahns hjälp i flera sammanhang och tillhör UFO-Sverige. Alltså har minst en person från UFO-Sverige varit med när Bonnier News utbildades av UFO-Sverige och avslutat i alkohol, nämligen Anneli.

När det gäller de övriga 200 deltagarna så berättar hotellets bokning att det gjordes en bokning på cirka 380 drinkbiljetter. Utbildningsdagen var klockan 8 - 17 torsdag 19 oktober 2023. För de 380 drinkbiljetterna till Bonnier News utvecklare fick de själva välja i baren mellan alkoholfritt eller med alkohol.

Det står alltså helt klart utom tvivel att Bonnier News utbildas av UFO-Sverige på eftermiddagen 19 oktober med avslut i alkohol. Hur många av de 200 som använder 380 av drinkbiljetterna till alkohol är irrelevant, men det är i varje fall inte 0 personer. Därför var HLF:s rubrik korrekt.

HLF föreslår att UFO-Sveriges ordförande som dessutom är journalist ber om ursäkt eller tar bort texten att Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm ljuger i vår bloggpost om alkohol på Bonnier News utbildningsdag.

Tas inte anklagelsen bort så är det Clas Svahn som ljuger om Thomas Nordholm. Då är Svahn inte trovärdig som ordförande för UFO-Sverige och det är Svahn själv som skadar UFO-Sverige. Det är inte Thomas Nordholm som är ut efter att skada Clas Svahn som han påstår när korrekt citat och rubriksättning görs. Utan det är Clas Svahn som skadar sig själv och UFO-Sverige genom falsk anklagelse.

Vem som helst kan kontrollera uppgifterna med hotellet: 08-557 666 00.


19 oktober 2023:


Föredrag för Bonnier News och UFO-Aktuellt | Clas Svahns Blogg


Clas Svahn efterlyser att HLF ska ta reda på vad som egentligen hände. Så det gör vi. Nu kontaktas Bonniers News för att få bekräftat om drinkbiljetterna och meddela att det sprids lögner om HLF. Vi i HLF kommer att kontakta Bonnier News om saken tills lögnerna om HLF försvinner från UFO-Sverige om HLF och avslut i alkohol. HLF har rätt att försvara sig själv genom att gå till källorna:


Bonnier News


"classvahn 200 Bonnier News-utvecklare lyssnade andäktigt när jag fick 45 minuter på mig att berätta om AFU. Kul för mig också!


Källa:


200 Bonnier News-utvecklare lyssnade andäktigt när jag fick 45 minuter på mig att berätta om AFU. Kul för mig också! | Instagram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.