söndag 29 oktober 2023

Revisorn vill ha hjälp med text

 

Vi i HLF hjälper tyvärr inte dig med texten du publicerat 28 oktober 2023. Du får själv hyra en jurist för att se över texten om du inte begriper. HLF kommer inte att ingripa mot texten som revisorn publicerat utan texten om HLF:s ordförande får stå som exempel på hur revisorn uppfattar saken. Kanske visar vi texten revisorn publicerat för teamet på SVT så att de ser hur uppgifterna använts. Du har gjort bort dig revisorn, på en sida du driver ihop med en högt uppsatt person i UFO-Sverige. SVT kommer att se på hur er sida använder uppgifterna SVT tagit fram. Om inte SVT får publicera namnet så ska ju inte heller er sida göra det. Det förstår SVT. Varför förstår inte revisorn det? De som publicerar namnet på Flashback gör det för att de är anonyma. Du kanske tycker att din signatur är anonym på sidan du ansvarar för? HLF har inte pekat ut revisorn med namn. HLF håller sig till lagen. 

Vi i HLF ska naturligtvis berätta för SVT vem du driver sajten ihop med där texten från 28 oktober skrevs. Då blir det nämligen extra intressant. Vi vill ju egentligen visa revisorns text även för P4 Skaraborg. Men radiofolket tycktes ju fatta galoppen direkt när de klippte bort falska anklagelser. Så där är det nog inte lönt. Utsagor från UFO-Sveriges krets som inte kan beläggas klipps bort. De behöver inte ens granskas av P4 Skaraborg utan radiokanalen litar på HLF när vi skriver att det inte är sant. Men SVT har inte fattat det än.

Revisorn kanske till och med själv kan kontakta teamet på SVT och stolt visa upp vad han skrivit för dem. Så ser de att allt inte är svart eller vitt. Eller skicka din text till de juridiska stjärnorna på Sveriges radio P4 Skaraborg. Om du står för din text ska väl inget hindra dig från att sända den vidare till SVT och SR? Du vill väl att så många som möjligt ska läsa dina texter med budskapet du för ut? Du säger bara till SR och SVT så här. - Jag som revisor vill att min text från 28 oktober 2023 ska läsas upp i radio och teve. Så berättar de för dig om man får göra det. Enkelt va?

Nu har vi i HLF förklarat snällt för dig. Vi ska vara extra vänliga och förstående i HLF mot de runt UFO-Sverige som drabbats av vidskepelse. Nu kan du leka vidare med leksaktstågen så kommer jultomten om två månader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.