söndag 22 oktober 2023

Vad har en utbildningsdag för tidningsutvecklare med alkohol och ufo att göra?

 


"till det blev det var sitt glas Mariestads förutom för Solweigh som tog husets röda. Och så fick Pelle och Solweigh en flaska champagne"


231021vig9.jpg (800×600) (ufo.se)


"Ser förresten att den gode Thomas Nordholm i Malmö fortsätter att ljuga genom att klippa och klistra. I en ”blogg” skriver han om mitt föredrag för Bonnier News, nja, inte om föredraget givetvis, det intresserar honom inte, men väl om det som hände efteråt. För trots att jag drack cola och sedan körde bil hem klipper och klistrar Nordholm ur min blogg:

”Tog också bilen in till Blique by Nobis, ett hotell på Gävlegatan, där jag höll ett 45 minuter långt föredrag om ufo som sista punkt på en lång dag för 200 utvecklare från Bonnier News.” ”Sedan löste jag och Anneli in våra drinkbiljetter i baren.” Dessutom sätter han den hemsnickrade rubriken: ”Bonnier News utbildas av UFO-Sverige med avslut i alkohol.”

Så jobbar en person med mycket svag kontakt med sanningen som enbart är ute efter att skada mig och UFO-Sverige och då struntar i vad som verkligen hände.

Så här skrev jag: ”Sedan löste jag och Anneli in våra drinkbiljetter i baren, jag tog två kalla Cola och Anneli två bubbel.”"


Källa, UFO-Sverige 21 oktober 2023:


Pelle och Solweigh gifter sig | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Historielärarföreningen önskar kommentera vad UFO-Sveriges ordförande Clas Svahn skrivit. Överst har vi sett att det återigen citeras om alkohol på ufo.se och därför tog vi med Mariestads öl, rödvin och champagne. För att visa hur frekvent alkohol skildras på ufo.se. Det spelar inte någon roll med sammanhanget. På Clas Svahns sida hos ufo.se som ju ska handla om ufo förekommer massvis av alkoholskidlingar. Ibland flera gånger i veckan år efter år. Varför inte dricka alkohol privat utan att skriva om det och fotografera flaskorna och glasen på UFO-Sveriges domän ufo.se?


HLF satte stopp på vårt citat efter drinkbiljetterna. Clas Svahn berättar själv att han körde bil. HLF tror inte han hade valt två cola om han inte kört bil. Därför är det inte relevant om han drack cola för att han inte kunde dricka alkohol. Utbildningsdagen avslutades ändå i alkohol eftersom Clas Svahns hustru drack alkohol. Hur många av de 200 som deltog i utbildningsdagen som fick drinkbiljetter eller valde alkohol vet vi inte.


HLF vill även visa på följande citat från utbildningsdagen:


"Tog också bilen in till Blique by Nobis, ett hotell på Gävlegatan, där jag höll ett 45 minuter långt föredrag om ufo som sista punkt på en lång dag för 200 utvecklare från Bonnier News. Anneli var med som stödtrupp."


Källa, UFO-Sverige 19 oktober 2023:


Föredrag för Bonnier News och UFO-Aktuellt | Clas Svahns Blogg


Om Clas Svahns fru Anneli endast var stödtrupp, varför erhöll hon då drinkbiljetter? Eller fick hon också betalt för att vara där i form av drinkbiljetter? Eller om hon ej fick drinkbiljetter, innebar det då att Svahn själv fick hela fyra drinkbiljetter som han delade med sig av till sin fru? Svahn undviker helt att skriva vilken sorts bubbel hans fru Anneli tog. Var det alkohol i eller pommac eller champis?


Eller köpte Clas Svahn och hans fru för egna pengar buffén och då ingick det drinkbiljetter i priset som den nykterhetsälskade Clas Svahn för hälsans skull använde till cola och valde bort alkohol helt oberoende om han körde bil?


Hade Svahn skrivit dryckesbiljetter till buffén hade vi förstått om det erbjudits måltidsdricka, cola, mjölk, mineralvatten eller andra alkoholfria drycker. Men om Svahn skriver drinkbiljetter utgår HLF från att en drink från biljetten kan innehålla alkohol och att det går att välja alkohol. Varför alkohol på en utbildningsdag?


HLF förstår varken vad alkohol eller ufo som Clas Svahn utbildade i har med tidningsmakeri att göra.


HLF undrar om de 200 deltagarna på utbildningsdagen också fick drinkbiljetter? Det framgår inte.


231019bn1.jpg (800×340) (ufo.se)


Svahn får gärna återkomma till oss på Historielärarföreningen och förklara vad alkohol har på en utbildningsdag för tidningsutvecklare att göra. På vilket vis blir tidningarna bättre av alkohol eller ufo? Vi kan inte lista ut det.


Det finns inga lögner i HLF:s citat eller rubriksättning. Utbildningsdagen med UFO-Sverige hos Bonnier News avslutades i alkohol för Anneli. Såvida hon inte drack pommac. Någon pommac står det inget om. 


Ser du en smal pelare av många små bubblor som stiger från mitten av glaset? Det kan vara ett tecken på att du dricker champagne eller annat mousserande vin ...


Vår främsta kritik från HLF är varken mot Svahn eller hans hustru utan mot Bonnier News som lägger pengar på utbildning om ufo och delar ut drinkbiljetter som kan lösas in mot alkohol.


Vi noterar att Svahn inte länkar till HLF som citerat honom och som han klagat på. Det är för att han inte vill att UFO-Sveriges läsare ska se HLF:s förklaring samt att Svahns läsare inte ska hitta till HLF som pekat på det absurda med ufo och alkohol på en utbildningsdag för tidningsmakare.


UFO-Sverige skryter ofta om hur mycket de som riksorganisation uppnått och att andra kan vara eller bör eller är avundsjuka på det. HLF ser inte att UFO-Sverige hittat ett enda ufo från andra planeter eller ens vill hitta det. Det UFO-Sverige själv redovisar att riksorganisationen uppnått är mängder av bilder på alkohol och alkoholresor samt betalda hotell. Den framgången tycks räcka för UFO-Sverige. Om ni i UFO-Sverige själva visar upp detta på er egen domän ufo.se får ni finna er i att det är det andra ser och citerar.


Exempel på en sak Clas Svahn uppnått med sin riksorganisation UFO-Sverige är att hans citat hamnat på en flaska alkohol:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.