söndag 25 juli 2021

Dagens skörd av sportartiklar skrivna av TT:s politikreporter från OS i Tokyo

 

Niklas Svahn (@niklassvahn) | Twitter

The latest Tweets from Niklas Svahn (@niklassvahn). Politikreporter på @TTnyhetsbyran.


"Under resan ner, som tog sina modiga timmar, lyssnade vi på OS-referat i sportradon, inte minst de svenska handbollsdamernas vinstmatch över Spanien. Och då var det kul att veta att vår Niklas satt på plats i arenan i Tokyo för att bevaka matchen för TT."

Källa, UFO-Sverige 25 juli 2021:

Till Leif och Berit via Simrishamn | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


för 3 timmar sedan — Max Darj, Albin Lagergren och Niclas Ekberg i OS-premiären mot Bahrain. Foto: Daneil Leal-Olivas/AFP ... Niklas Svahn/TT. Publicerad 2021-07-25.
för 16 timmar sedan — Annars skulle jag väl inte hålla på, säger hon. Under strecket. Niklas Svahn/TT. Publicerad 2021-07-24.
för 8 timmar sedan — Antalet gjorda mål totalt i gruppen. 6. Lottning. Samtliga matcher spelas i Yoyogihallen. Visa mer. Så jobbar vi med nyheter. Läs mer här! Niklas Svahn/TT ...
för 6 timmar sedan — ... extremt bra spelare, men jag tycker inte att som de spelar i dag att vi måste springa och gömma oss på planen, säger förbundskaptenen. Niklas Svahn/TT.
för 17 timmar sedan — ... över Tokyo i början på nästa vecka med vindstyrkor på 90 meter per sekund, flyttades tävlingarna. Så jobbar vi med nyheter. Läs mer här! Niklas Svahn/TT ...
för 11 timmar sedan — Sveriges premiär inleds klockan 12.30 svensk tid. Så jobbar vi med nyheter. Läs mer här! Niklas Svahn/TT. Ämnen du kan följa. Handboll. Utrikes. Läs mer!
för 16 timmar sedan — ... vindstyrkor på 90 meter per sekund, flyttades tävlingarna. Enligt det ursprungliga schemat avgörs Claessons placeringstävling på tisdag. Niklas Svahn/TT ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.