fredag 23 juli 2021

Om vinsten skänks till AFU och resan går i vinst, vem betalar då bensinen?

 

Väldigt ofta beskriver bluffarkivet AFU:s ordförande i sin matdagbok i form av blogg hur han och familjen åker på resor runt i Sverige. Det står inte vem som betalar bensinen. Han hämtar böcker på resorna han sedan säljer till antikvariat. Därefter berättar han stolt att han skänker inkomsterna från bokförsäljningarna till ufo-arkivet AFU i Norrköping. Det är ju snällt. Om det inte vore för att bluffarkivets ordförande samtidigt förklarar att resorna går i vinst och blir i princip gratis. Vinst för vem? Resorna kan omöjligt gå i vinst om inkomsterna från försäljningen går till AFU. Då måste någon, exempelvis AFU, samtidigt ersätta AFU:s ordförande för bensinkostnaderna. Eller att kostnaderna för bensin dras av på inkomsterna från böckerna. 

På så vis blir resorna runt Sverige i själva verket gratis för AFU:s ordförande och hans familj, mot att de plockar med sig en del böcker i bilen. Ingenstans berättar ufo-arkivets ordförande hur bensinkostnaderna dras av eller ersätts. Bara för att det ska låta som om han skänker bokintäkterna till AFU. Det är ingen gåva till AFU om AFU samtidigt betalar eller ersätter hans bensinkostnader. Och hans hustru kan åka gratis runt i Sverige med honom. Då är det arbete med bokhämtning åt UFO-Sveriges bluffarkiv AFU som ersätts. 

Arkivet växer och blir störst i världen för att ordföranden ska åka på gratis resor med sin familj. Böckerna AFU själv får i sitt arkiv fyller ingen funktion eftersom ingen läser dem. Målet är att ordföranden och hans familj ska åka på gratis resor. Sedan ska han bli intervjuad i media om att arkivet är världens största. Denna reklam och kändisskap använder han sedan för att sälja böckerna han skriver, som bara är sammanfattningar av vad andra redan skrivit. Därför behöver AFU eller UFO-Sverige aldrig hitta några ufon eller komma fram till något av värde för någon. Det räcker att ordföranden blir känd och får personliga intäkter av sina sammanfattningsböcker samt gratis resor för sig och sin familj.

För att folk i Sverige ska skänka böckerna till AFU är versionen utåt att all försäljning av böckerna går till AFU. Berättar AFU:s ordförande samtidigt för dem som skänker böckerna vem som betalar eller ersätter bensinen? Eller att det i själva verket är gratis resor till ordföranden och hans familj givarna skänker?

AFU fuskar redan när de kallar inkomst för bokförsäljning i sin webbshop för donationer. Bokförsäljning är inte donationer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.