tisdag 22 mars 2022

UFO-Sveriges grundare CAJ har som avliden ingen möjlighet att försvara sig mot ufo-arkivets ordförandes anklagelser

 


"Under förmiddagen hade jag en del kontakt mejlvägen med Håkan Blomqvist som reagerat på en intervju med den sedan några år avlidna Carl-Axel Jonzon. Intervjun är alltså inte färsk men tyvärr sprider Carl-Axel grova felaktigheter och rena lögner om UFO-Sverige i den. Så allvarliga att jag och Håkan kom fram till att han måste skriva en artikel och visa på vad som egentligen hände.

Några timmar senare var artikeln helt klar på sedvanligt stringent och faktabaserad Håkan-vis så jag mejlade den till Tobias och ringde upp honom och bad att han skulle publicera den. Så nu kan ni läsa den här. Det är viktigt att hålla sig till fakta och få saker irriterar mig så som när folk hittar på trots att det finns tydliga belägg för att de har fel.

I Carl-Axels fall handlade det om bitterhet mot den förening han var med att starta. När han började agera odemokratiskt och utanför stadgarna och blev påkommen valde han att sticka med såväl tidning som medlemsregister.

Hur detta gick till är väl belagt genom vittnen och inspelningar. Trots det målade Carl-Axel upp en alternativ sanning i god Donald Trump-anda. Väldigt tråkigt och något som smutsade ned hans renommé som UFO-Sveriges grundare."


Källa, UFO-Sverige 21 mars 2022:


Klar med redigeringen av Mats bok | Clas Svahns Blogg (ufo.se)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.