torsdag 31 mars 2022

Vadsbo museum vill inte berätta vad de betalar med skattemedel för att låna UFO-Sveriges expo



"Under dagen fick jag ett mejl från Vadsbo museum som i sin tur hade fått ett mejl från en märklig ”klubb” som följer min blogg slaviskt. Klubb och klubb, förresten, det kanske är för mycket sagt om en ensam och vilsen person som hittat på en klubb som inte har några medlemmar. Men eftersom alla i min omgivning känner till denna hittepå-klubb så är det ingen längre som bryr sig om hans maniska mejlbombningar som givetvis är ett rop på hjälp. Tråkigt."


Källa, UFO-Sverige 31 mars 2022:


Ny sändning, badminton och bokjobb | Clas Svahns Blogg (ufo.se)



Förresten, vem är det som från Los Angeles i USA går in och läser denna bloggpost om Vadsbo museum en kvart efter att den skrivits? Och inte bara en gång. Personen från USA läser om den helt nya bloggposten om Vadsbo museum en gång till. HLF är öppen för svar från den som känner till mer. Det må så vara att ufo-arkivets ordförande och hans vänner är ointresserade. Det är okej för HLF. Men hur förklara att någon från andra sidan jordklotet följer saken? HLF ät tacksam för att Los Angelses och andra nyfikna läser här. 

HLF menar inte heller något illa när vi ställer en neutral fråga om vad saker kostar. Vi ber heller inte om ursäkt för att vi frågar museet. Vi noterar att Vadsbo museum hellre vänder sig till ufo-arkivets ordförande än svarar på frågan om kostnad. UFO-Sverige får mycket reklam gratis från Historielärarföreningen.




Källa, Histats för Historielärarföreningen torsdag 31 mars 2022:


Histats - Users online > historielararna.blogspot.com


https://www.histats.com/viewstats/?sid=4327291&act=18


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.