torsdag 24 mars 2022

Dags för årets tjejfest hemma hos UFO-Sverige med nyoljat bord

 


Bildlänk:

oljar220323.jpg (800×600) (ufo.se)

"Bordet får en ny yta.

Under kvällen började vi också förbereda mötet som Anneli ska ha här hemma i morgon då omkring 20 av hennes arbetskamrater kommer och jag ska hålla ett kortare ufoföredrag för dem. Nu står ett extrabord på plats och vi har plockat ihop alla stolar vi kan uppbringa. Det räcker.

Anneli oljade också in köksbordet eftersom det var ett tag sedan vi fixade det."

Källa, UFO-Sveriges vice ordförande 23 mars 2022:

Hemliga UAP-rapporten ”offentliggjord” | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


"Vi har också börjat planera för att 22personer från Annelis jobb kommer hit på torsdag och då ska jag hålla föredrag för dem. Det är bara ett problem: Hur ska vi få in så många i ett rum så att alla kan lyssna samtidigt? Efter lite funderande plockade vi upp den andra teven från nedervåningen och kopplade in den i datorn och vips kunde jag köra bildspelet på både den stora teven i vardagsrummet och på den andras skärmen som vi kan ställa i köket.

Då kan vi dela på gruppen i två rum men eftersom det är öppet mellan rummet och köket kan jag prata till dem samtidigt som de ser på de olika skärmarna."

Källa, UFO-Sveriges vice ordförande söndag 20 mars 2022:

Lite vårsol och jobb med Mats bokmanus | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Cirka 22 anställda på Järfälla kommun anländer torsdag 24 mars 2022 till en anställds adress i Järfälla. Kommunen försäkrar att det sker utanför arbetstid. Alltså troligtvis på sen eftermiddag eller kväll. Bordet har oljats in. Alltså har bordet en roll i festen. Det kan antingen stå mat eller dryck på bordet. Kanske både och. För att tjejerna på Bygg- och miljöförvaltningen ska bli fnittriga ställs det kanske fram lite högre och smalare glas på det nyoljade bordet.

Det är ingen som fyller år och ingen kristen eller hednisk högtid som står i almanackan. Något annat skäl att fira en vanlig torsdag får sökas. Ufo! Den anställda som bor i bostaden har anlitat sin make att hålla föredrag för de 22 anställda på Järfälla kommun. Han är nämligen vice ordförande i UFO-Sverige. En av de mest kända ufologerna i svensk historia. 

Ufo som föreläsning med en kändis från tv och lite kul i glasen efter arbetstid med kollegorna en torsdag kväll. Det är uppladdat för succé.

Könsfördelningen på de 22 gästerna framgår inte. Antingen kommer de som vill höra föredraget. Eller de som vill ha kul i glasen. Att så många som 22 kommer tyder på att båda koncepten lockar samt att värdinnan är populär och har många vänner på jobbet.

Tydligen är det privata partyt känt inom förvaltningen. Ty både Järfällas miljödirektör och Järfällas miljöchef känner till eventet. De båda cheferna är kvinnor och påstår att det är en privat fest utanför arbetstid. Så insatta de två är. Man kan nästan undra om de själva är bjudna? Antingen är festen vida omtalad på förvaltningen så att de kände till svaret. Eller så är de båda cheferna själva bjudna. Ju fler desto roligare.

Enligt UFO-Sveriges vice ordförande finns det inga bevis för ufo från andra planeter. Är det denna tes som är så lockande att förvaltningens anställda vallfärdar till föredraget? I stället för noveller med kärlek på lasarett lockas miljöförvaltningens flickor i stället av bilder på ufo som har naturliga förklaringar. Det här är kanske början på ett nytt koncept? Chippendales kan slänga sig i väggen. 

Miljödirektören och miljöchefen skriver i offentliga mejl till Historielärarföreningen att Järfälla kommun inte betalar någonting. Alltså ett fantastiskt generöst värdpar som en tråkig torsdag kväll sätter fart på tillvaron för vänner från hustruns arbete.

Tydligen är festen av vikt. Den publiceras nämligen redan två gånger på UFO-Sveriges domän ufo.se. Då har festen ändå inte ens ägt rum. Man kan knappt bärga sig inför vad som skrivs efter festen. För att inte tala om bilderna från festen. De lär publiceras på UFO-Sveriges domän. Då får vi se vilka som kom på festen. Och vilka som var fnittriga på bilderna på grund av vad som hälldes upp i glasen på det nyoljade bordet. Tänk på att det är vanlig arbetsdag fredag 25 mars dagen efter.

Sådana här fester brukar ha väldigt god effekt på sammanhållningen på arbetsplatser. Något att tala om och glädjas åt tillsammans under lång tid framöver. Andra avdelningar på Järfälla kommun kan antingen avundas eller ta efter.

Mejlen från miljödirektör Nina Karlsson och miljöchef Jenny Färm om festen alla pratar om:

Historielärarföreningen: Miljödirektör bedyrar att 22 anställda på föredrag hos UFO-Sveriges vice ordförande är privat träff (historielararna.blogspot.com)

Historielärarföreningen: Privat tillställning enligt miljöchefen, utan pengar inblandat och utanför arbetstid, när 22 från Järfälla kommun går på föredrag i UFO-Sveriges vice ordförandes bostad (historielararna.blogspot.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.