fredag 27 maj 2022

I kväll super UFO-Sverige sprit på hotellrummet - i morgon bitti ska IOGT kontrollera om de nyktrat till

 

för 10 timmar sedan — 11.00: UFO Sverige firar sitt 50-årsjubileum under två dagar (lördag-söndag) i Matteusgården med ett späckat program, där bland annat filmkollektivet Crazy ...


Källa 27 maj 2022:


Norrköpings festliga helg med premiär och parad – Norrköpings Tidningar (nt.se)



UFO-Sverige i nykterhetsrörelsens lokaler innan flera av dem dricker på hotellrummet i kväll. Hotell Nordic är platsen där det blir blött:


folk220527.jpg (800×534) (ufo.se)


"Roligt också att Norrköpings Tidningar och Folkbladet har ett uppslag om vår utställning i tidningen i dag. Och hela programmet hittar ni på ufo.se.

Det blev en mycket intensiv dag där vi byggde utställning mellan 17 och 21. Och vi har fler saker att visa än någon gång tidigare vilket gjorde jobbet med att få till allt betydligt mer komplicerat än det brukar.

Som tur var kunde Crazy Pictures ställa upp med en skåpbil och köra alla glasmontrarna vilket hade blivit ett problem för oss annars. Crazy har ju fått en stor egen lokal som de ställde upp föremål som funnits med i inspelningen av ”UFO Sweden” och den visade sig vara så stor tt de körde tillbaka till studion för att hämta mer."

"när vi sedan satte oss till bords var det intressant att lyssna på hans olika upplevelser, inte minst de med slagruta."

Källa, UFO-Sverige 27 maj 2022:


Vi bygger utställningen i Norrköping | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Okritisk artikel om sekten UFO-Sverige, som aldrig hittat något ufo från annan planet efter 52 års sökande:


SANNINGEN OM FLYGANDE TEFAT? USA släpper fler och fler filmer som varit hemliga, säger de inte kan förklaras – är det rymdimperier som bevakar oss eller är det hemliga krafter på jorden som bidar sin tid? Stor utställning i Norrköping om den stora gåtan | Morgonposten


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.