tisdag 5 juli 2022

Paludan brände Koranen på Almedalsveckan framför ungdomar och Polisen

 

Rasmus Paludan talar och bränner en koran i Almedalen! No views No views. Jul 5, 2022. 0. Dislike. Share. Save. Nikolaos Pizanias. Nikolaos Pizanias.
YouTube · Nikolaos Pizanias · För 1 timme sedan


Radar – Politik

Paludan fick ingen uppmärksamhet – brände sig på handen

Högerextremen Rasmus Paludan brände två koraner under tisdagen – men hans eget följe var större än åskådarantalet."


Källa 5 juli 2022:


Paludan fick ingen uppmärksamhet – brände sig på handen - Syre (tidningensyre.se)



Idag ska min kompis "brun" bränna koranen i Visby på Gotland. Kl. 15.00 är det en spännande debatt mellan mig partiledare Rasmus Paludan (Stram Kurs Sverige) och partiledare Johan Pehrson (Liberalerna) med teamet: Vad vill du göra för att stoppa ligisterna i Sverige? Den äger rum i Medborgerlig Samlings tält: Strandvägen, plats 533. Jag tyckte länge att Johan Pehrson var en för stor fågelskrämma för att han skulle våga ställa upp på debatt, men när han själv offentligt under Järvaveckan sa att han skulle debattera mig är det bra att han nu tog chansen."


Källa 5 juli 2022:


Rasmus Paludan | Facebook



Rasmus Paludan brände koran vid Kruttornet • Polisen: ”Det är inte brottsligt att elda en bok”"



Nej til Islam i Danmark på Twitter: ”Koran ska bränna i #Almedalen idag! Kl. 15.00 är det debatt mellan Rasmus Paludan (Stram Kurs Sverige) och Johan Pehrson (Liberalerna) i Medborgerlig Samlings tält på Strändvägen i Almedalen. #almedalen2022 #almedalsveckan #almedalsveckan2022 #johanpehrson #Liberalerna #StramKurs https://t.co/UBCqDkXwhA” / Twitter



Videobevis 5 juli 2022:


Stram Kurs - Ebba Busch? Vill hun rädda Sverige? | Facebook


Stram Kurs - Johan Pehrson? | Facebook



för 4 timmar sedan — Under tisdagen samlades ett fåtal åskådare för att se den högerextreme danske politikern Rasmus Paludan tända eld på en koran.


för 5 timmar sedan — Det är inte brottsligt att elda en bok. Vi var där och han har inte gjort sig skyldig till något brott i dag, säger Ola Österling. Han berättar också att ...


Källa 5 juli 2022:


Paludan brände koran vid Kruttornet – Helagotland


"Även Rasmus Paludan utnyttjade mötesplatsen för att bränna heliga skrifter, men han lär enligt uppgift ha bränt sig på fingrarna och fått hosta av röken. Också ett slags karma. Men hans och andras yttrandefrihet, liksom anblicken av ministern på väg till sitt seminarium, ambassadören med sitt entourage, klungor av kampanjare i fibromyalgitröjor, SD-kepsar och Google-vattenflaskor, Falun Gong-torgmötena, Expressenutfrågningarna, namninsamlingarna, de lösryckta ljudslingorna av seminariesamtal om aktiv dödshjälp, digitalisering, vård och kvinnors riskkapital, allt detta är något att slå vakt om."


Källa, Svenska Dagbladet 6 juli 2022:


Plötsligt blev det ett vi | Tove Lifvendahl | SvD Ledare



Paludan höll Gotlands första koranbränning » Samnytt


Helagotland
Paludan brände koran vid Kruttornet – Helagotland
Under tisdagen samlades ett fåtal åskådare för att se den högerextreme danske politikern Rasmus Paludan tända eld på en koran. Visby 5 juli 2022 14:38.
.
För 4 timmar sedan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.