måndag 1 augusti 2022

Polisen bekräftar Rasmus Paludans ansökan om att demonstrera i Växjö, Helsingborg och Malmö med Stram Kurs Sverige


Islamologen: Därför väcker Paludans koranbränningar så starka känslor - P4 Kronoberg | Sveriges Radio

 

SD i Tingsryd på Paludans sida: "Det som kostar är de som saboterar" - P4 Kronoberg | Sveriges Radio


Islamolog hos statsradion fördömer Paludans koranbränningar » Samnytt


för 3 timmar sedan — Högerextreme Rasmus Paludans valmöten med koranbränningar har kostat ... ska ta beslut om han ska få demonstrera på Araby i Växjö på söndag eller ej.


Koranbränningar har kostat miljoner – avgör inte tillståndet i Araby - P4 Kronoberg | Sveriges Radio


JUST NU:Paludan vill demonstrera i Växjö: ”Många ligister”


för 2 timmar sedan — Rasmus Paludans högerextrema parti Stram Kurs har skickat in en ansökan till polisen om att demonstrera mot Islam i Växjö på söndag.Enligt ansökan vill ..


för 38 minuter sedan — Den omdiskuterade och högerextreme politikern Rasmus Paludan och hans högerextrema parti Stram Kurs vill demonstrera mot Islam i Växjö i helgen, ...


för 19 minuter sedan — Paludan vill demonstrera i Växjö: ”Många ligister”. Växjö • 01 augusti 2022 12:56 • 01 augusti 2022 13:03. Foto: Jan Pettersson. Redan prenumerant? Bra!


för 3 minuter sedan — Rasmus Paludans högerextrema parti Stram Kurs har skickat in en ansökan till polisen om att demonstrera mot Islam i Växjö, Helsingborg och Malmö i helgen, .
"Högerextreme Rasmus Paludan vill demonstrera i Araby i helgen

0:42 min
 

  • Rasmus Paludans högerextrema parti Stram Kurs har skickat in en ansökan till polisen om att demonstrera mot Islam i Växjö, Helsingborg och Malmö i helgen, det bekräftar polisen för P4 Kronoberg."


Källa 1 augusti 2022:


Högerextreme Rasmus Paludan vill demonstrera i Araby i helgen - P4 Kronoberg | Sveriges RadioArabybor om Paludans ansökan: "Vill inte ge reaktionen han vill ha" - P4 Kronoberg | Sveriges RadioKälla 1 augusti 2022:


Paludan vill demonstrera i Växjö: ”Många ligister” (smp.se)


"”Söndag den 7 augusti 2022 kommer jag till Malmö, Helsingborg och Växjö. Det finns många ligister i dessa städer. Men de är nu jätterädda för mig och kommer nog att hålla sig borta av rädsla. De får stanna hemma hos deras mammor”, skriver Paludan bland annat i ett Instagraminlägg."


Källa 1 augusti 2022:


Paludan vill demonstrera i Växjö: ”Många ligister” (vxonews.se)


Smålandsposten på Twitter: ”Paludan vill demonstrera i Växjö: ”Många ligister” https://t.co/Q1xgRFoill” / Twitter
20 apr. 2022 — VÄXJÖ I början av april ansökte Rasmus Paludan om att få bränna Koranen i området Araby i Växjö, men polisen nekade honom tillstånd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.