måndag 29 april 2024

Forntida astronauter på stadsbiblioteket i Halmstad

 


för 7 timmar sedan — Michael är en utforskare vid gränslandet mellan det kända och det okända, som med sin podd har skapat en plattform för att utforska hur aliens kan ha korsat ...

Beskrivning

"Möt Michael i en föreläsning om Aliens och Forntida Astronauter

Har vi haft besök av utomjordiskt liv i ett avlägset förflutet och har dessa forntida astronauter spelat en aktiv roll i skapandet av vår civilisation? Tusentals legender över hela världen vittnar tydligt om detta och de flesta av våra 10 000 olika religioner bygger även på dessa berättelser och vittnesmål.

Stig in i en värld där gränserna mellan historia, myt och vetenskap suddas ut. Vi har äran att välkomna Michael, den passionerade värden för podden "Forntida Astronauter", till en kväll av upptäckter och diskussioner i Klarasalen på Stadsbiblioteket i Halmstad den 28 augusti. Denna unika föreläsning är din chans att dyka djupt in i frågor som har fascinerat människan sedan urminnes tider – från änglars existens till jättarnas gåtfulla roll i vår historia.

Michael är en utforskare vid gränslandet mellan det kända och det okända, som med sin podd har skapat en plattform för att utforska hur aliens kan ha korsat våra vägar genom historien, hur änglars och jättars närvaro har påverkat mänskligheten och vilken roll syndafloden spelar i vårt kollektiva minne.

Tid och plats: 28 augusti kl 17:00 till ca 19:30 inkl kortare paus, Klarasalen, Stadsbiblioteket i Halmstad. 

Lokalen är handikappanpassad och har hörslinga.

Biljetter är begränsade, så säkra din plats för att vara en del av denna resa genom historien och bortom."


Källa:


Forntida Astronauter - Halmstad | Biljetter | Halmstad | Vetenskap & Teknik | Billetto — Sweden



Forntida Astronauter | Spreadshop (forntida-astronauter.myspreadshop.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.