fredag 12 april 2024

Utmanar Göran Norlén att lämna ut namnet på personen som skrev under kontraktet för Enigma Labs


Enigma Labs presented to NASA on crowdsourcing UFO reports Jan 19th 2023 : r/UFOs (reddit.com)




AFU:s möte med Enigma Labs representant som inte ville visa sitt ansikte:


alex220615tranan.jpg (800×601) (ufo.se)


Göran Norlén önskar mer fysisk aktivitet i ufoundersökningar från Historielärarföreningen. Därför utmanar HLF i stället revisorn Norlén på det HLF sysslar med, nämligen historiedidaktik. HLF vill se om Norlén vågar lämna ut identiteten på personen som skrev under kontraktet för Enigma Labs i New York med UFO-Sveriges arkiv AFU i Norrköping.


På Internet cirkulerar uppgifter om att en högt uppsatt på Enigma Labs kan ha använt sig av två olika identiteter. Den ena identiteten är givetvis falsk. Första steget är att Norlén vågar lämna ut namnet. Sedan sköter HLF de andra stegen. Andra steget är att se om namnet är den person som misstänks använda två olika identiteter. Tredje steget är att undersöka om identiteten som undertecknat är den rätta identiteten på personen. Tredje steget är att, om personen skrivit under med falsk identitet, undersöka om kontraktet är giltigt. Fjärde steget är att undersöka vilka motiv som kan finnas bakom identitetsförväxlingarna. Femte steget är att undersöka vilka amerikanska myndigheter som kan tjäna på att samarbetet sker under falsk identitet om så är fallet, Sjätte steget är att undersöka om UFO-Sverige eller AFU kände till identitetsförväxlingen. Sjunde steget är att undersöka om styrelsen informerades om vem som skrev på med oklar identitet. Åttonde steget är att undersöka varför UFO-Sveriges och AFU:s ordförande inte undrade om han träffat någon med oklara identiteter. Nionde steget är att publicera uppgifterna så att de blir offentliga. Tionde steget är att få Norrköpings Tidningar att publicera uppgifterna, vilket är helt omöjligt eftersom de aldrig publicerar kritiskt granskande artiklar om UFO-Sverige eller AFU.


HLF önskar bara att få ut namnet från Göran Norlén på personen som tecknade kontraktet för Enigma Labs. Får HLF det från Norlén så sköter HLF resten. HLF kan inte se någon anledning till att UFO-Sverige eller AFU eller Norlén skulle vilja hemlighålla själva namnet på den som undertecknade med sin officiella position på Enigma Labs. Lämnas inte namnet ut hjälper UFO-Sverige, AFU och Norlén Enigma Labs att dölja något.


27 juni 2022 — 16.15 var det dags för en halvtimmas möte med Enigma Labs och fyra av deras medarbetare varav en var Alex som jag träffat här i Stockholm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.