fredag 11 september 2020

Polisen berättar att Koranen grillats med bacon



för 7 minuter sedan - Vid två tillfällen under fredagen ska koranen ha skändats i Linköping. "Anmälningar om hets mot folkgrupp har upprättats", säger polisens presstalesperson 

"Polisen: Koran brändes på grill i Domkyrkoparken"


Källa:

Corren fredag 11 september 2020

Sökresultat

Webbresultat

för 4 timmar sedan - Under fredagenseftermiddag har två fall av hets mot folkgrupp ägt rum i Linköping. Dels i Skäggetorp och dels i Domkyrkoparken. I Skäggetorpscentrum hittades 

"Under fredagens eftermiddag har två fall av hets mot folkgrupp anmälts i Linköping. Dels i Skäggetorp och dels i Domkyrkoparken. 

I Skäggetorpscentrum hittades en koran med bacon instucket mellan bladen och i Domkyrkoparken har några personer eldat upp en koran och därefter grillat bacon på den."
"På den video som lkpg.news tagit del av syns det klart och tydligt att det är just koranen som man satta eld på efter att den dränkts in med tändvätska och sedan placerats på en helt vanlig utegrill. "
Källa LKPG News fredag 11 september 2020:
https://lkpg.news/2020/09/11/koranbranning-i-domkyrkoparken/
Videolänken nedan från YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=dZYx9jT8Va8
"Koranbränning genomförd på morgonen den 11 september 2020 utanför Linköpings domkyrka. Grillningen toppades med grillat bacon. Grilla en Koran du också! Låt inte danskarna vara bättre än oss svenskar."

Koranbränning i Linköping - 2020-09-11


4 172 visningar
11 sep. 2020"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.