tisdag 29 september 2020

Okänd man och hemlig förening bokade ufo-föredrag

 
 

 
UFO-Sveriges vice ordförande påstår att bilden ovan föreställer regeringens censurerade dokument om Estonia-katastrofen. Men bilden kan lika gärna föreställa censur av föreningen eller personen som idag bokat ufo-föredrag. Eller en bild på färgen svart, som i mörkläggning runt ufo. Historielärarföreningen förutsätter att bilden varken har konstnärligt eller litterärt värde med upphovsrätt.

Samtidigt som UFO-Sveriges vice ordförande talar om regeringens censur av katastrofen med Estonia, censurerar han själv alla uppgifter om vilka som bokar vidskepligt föredrag om ufo:

"Fick telefon från en man i Göteborg som ville boka mig för ett föredrag där och vi lyckades hitta ett datum i februari som jag inte jobbar och som hans förening har möte. Bara att hoppas att coronan är mer under kontroll då så att de kan bli fler än 50."

Citat ovan från UFO-Sveriges vice ordförande tisdag 29 september 2020:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=62770

 

för 8 timmar sedan - Clas Svahn clas.svahn@dn.se. Följ. Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.