lördag 12 september 2020

AFA greps och filmades - skulle misshandla Paludan


Sökresultat

Webbresultat

för 1 timme sedan - Misstänks för förberedelse till grov misshandel. Filmen visar - Sju gripna med järnrör – flera kopplas till Afa. 12 September 2020 Nyheter · Solna. Dela det här ...
för 7 timmar sedan - Filmen visar: Sju gripna med järnrör – flera kopplas till Afa. 00:48. Greps i norra Stockholm • Misstänks för förberedelse till grov misshandel. Ett vittne berättar hur .
Se filmen från 12 september 2020 här:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/filmen-visar-sju-gripna-med-jarnror-flera-kopplas-till-afa/

"Enligt uppgifter till Expressen ska flera av de gripna ha kopplingar till vänsterextremistiska rörelser, bland annat Afa."

"Säkerhetspolisens presschef Karl Melin vill inte svara på om Säpo är inkopplat i ärendet eller inte.

– Det är polismyndigheten som handhar det här ärendet helt och hållet, säger han.

Samtidigt nämner Karl Melin den pågående polisinsatsen i norra Stockholm med anledning av den danske högerextremisten Rasmus Paludans planerade Koranbränningar."

"– Vi tyckte att svenska polisen är värdelös och Säpo är urdåliga, de fattar inget. Om de vill ta hit tusen poliser och göra olagligheter mot oss om vi dyker upp, då är det bättre att vi kör lite Koranbränningar på fredagen. Så vi brände Koraner i Malmö, i Angered i Göteborg och i Kronogården i Trollhättan i stället, säger Rasmus Paludan till Expressen.

Så det kommer inte hände nåt från er sida under lördagen i Stockholm?

– Nej, nej, nej, säger han och fortsätter:

– Det var uppenbart att man samlade ihop all polis man hade för att förhindra oss att göra det, då valde vi annan plats och annan tid. Det går inte att ha yttrandefrihet och mötesfrihet längre i Sverige om man kritiserar islam."

Källa, Expressen 12 september 2020:

https://www.expressen.se/nyheter/sju-gripna-i-stockholm-hade-batonger-och-jarnror/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.