fredag 9 april 2021

Historielärarföreningen tvingade bluffarkivet AFU till rättelse idag av deras lögn

 

Efter att machomagasinet om mode för män, tidningen Café, gått på Historielärarföreningens linje, tvingades bluffarkivet till slut att ändra sig. Idag fredag 9 april 2021 kom rättelsen. Inte för att HLF hade rätt. Orsaken är att det skulle bli ohållbart vid varje ny intervju med bluffarkivet AFU:s ordförande. Då skulle ordförandetiteln i artiklarna inte stämma med AFU:s egen hemsida, vilket HLF avslöjade. AFU skulle inte vara trovärdiga om de inte gjorde rättelse. Speciellt inte deras ufo-förnekare till frontperson som absolut inte vill ertappas mer av media efter tips från HLF. 

Skadan är emellertid redan skedd. HLF har fullt av läsare från hela världen som dagligen följer avslöjandena om den vidskepliga sekten UFO-Sverige. Av adresserna framgår det att en del tillhör det internationella ufo-nätverket som regelbundet träffar skojaren på konferenser.  De smygläser om honom hos HLF och trovärdigheten dalar för varje dag. Nu fattas bara att nickedockorna som är medlemmar i sekten röstar bort den lögnaktiga styrelsen på riksstämman.


Därför ser rättelsen idag ut så här för AFU:


"Clas Svahn (AFU  chairman and our foremost collector of donations) was born in Mariestad, Sweden, 1958."

Källa:

Clas Svahn :: Archives For the Unexplained (afu.se)


"Håkan Blomqvist (co-founder, archivist and vice chairman of the AFU board) was born in Karlstad, Sweden,1952."

Källa:

Håkan Blomqvist :: Archives For the Unexplained (afu.se)


Tidningen Café och UFO-Sveriges bluffarkiv AFU gick i fällan precis som planerat och UFO-Sverige tvingades erkänna än en gång att HLF ertappat dem med att ljuga. Så här såg upplägget ut och lögnerna hos AFU innan rättelsen som AFU talar tyst om. Ordföranden och vice ordföranden har på en fredag helt utan möte mystiskt skiftat plats sedan igår:


Historielärarföreningen: Tidningen Café hörsammar direkt Historielärarföreningens begäran om rättelse och degraderar Clas Svahn till vice ordförande för AFU (historielararna.blogspot.com)

Historielärarföreningen: Antingen ljuger AFU eller tidningen Café om vem som är ordförande för ufo-arkivet (historielararna.blogspot.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.