torsdag 17 februari 2022

Putins diktatur Ryssland har inlett krig mot Ukraina idag med att beskjuta förskolebarns gymnastikrum

 


"KRAMATORSK. En förskola vid fronten i östra Ukraina träffades på morgonen av artillerield. 


Enligt ukrainska försvaret kom beskjutningen från ryskkontrollerade området. Enligt förskolan var det ett 20-tal barn i skolan vid tillfället men inga skadades. 


– Det var en direktträff i gymnastikrummet, barnen var inte i rummet, säger tillförordnade förskolechefen Natalja Ivanovna till Expressen."


Källa, Expressen 17 februari 2022:

Ukraina: Förskola vid fronten träffad av skott (expressen.se)


"Ryssland hävdar ukrainsk beskjutning: ”Mycket farligt läge” | TV4Nyheterna | TV4 & TV4 Play

2 013 visningar    
17 feb. 2022":






för 22 timmar sedan — Ukrainakonflikten har trappats upp. Ryssland har många soldater i och omkring Ukraina samtidigt som Ukraina förbereder sig på krig. I bild en ukrainsk soldat ...
för 8 timmar sedan — Ryska statskontrollerade medier gör gällande att ukrainska styrkor har beskjutit separatister i östra Ukraina tidigt på torsdagsmorgonen.
för 4 timmar sedan — Ryska statskontrollerade medier skriver att ukrainska styrkor har beskjutit separatister i östra Ukraina tidigt på torsdagsmorgonen.
för 2 timmar sedan — DN:s Michael Winiarski svarar på tio frågor om Ukraina. Kontinentens största land, med en dramatisk historia och allt starkare nationell identitet.
för 4 timmar sedan — En förskola vid fronten i östra Ukraina träffades på morgonen av artillerield. Enligt ukrainska försvaret kom beskjutningen från ryskkontrollerade området.

för 4 timmar sedan — Krimfrågan är kontroversiell i Ukraina och 2017 fick inte Rysslands representant Julia Samoilova tävla i ESC, som det året anordnades i Ukrainas huvudstad Kiev, ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.