torsdag 10 februari 2022

Visade Antikrundan fel avsnitt på SVT i kväll? DN har dragit tillbaka text skriven av UFO-Sveriges Clas Svahn

 

för 49 minuter sedan — Publicerad 20:13. Fel ”Antikrundan” visades på SVT 1 under torsdagskvällen. Många tittare har hört av sig till SVT:s växel. Clas Svahn Text.

för 1 timme sedan — Clas Svahn Text ... I stället för att visa programmet från Luleå så rullade förra veckans program från Gävle igång. Många tittare har ringt till SVT:s växel ...

för 2 timmar sedan — Många tittare har hört av sig till SVT:s växel. ... Clas Svahn Text ... Många tittare har ringt till SVT:s växel men hittills har SVT inte kunnat svara på ...

för 2 timmar sedan — Clas Svahn Text ... Många tittare har ringt till SVT:s växel men hittills har SVT inte kunnat svara på vad det är som har gått fel.

för 2 timmar sedan — Fel avsnitt av ”Antikrundan” visades på SVT ... Clas Svahn Text ... är en av SVT:s största tittarsuccéer med mellan 1,5 och 2 miljoner tittare per avsnitt.

Dagens Nyheter
Fel ”Antikrundan” visas på SVT under torsdagen
Fel ”Antikrundan” visades på SVT 1 under torsdagskvällen. Många tittare har hört av sig till SVT:s växel.
.

För 15 timmar sedan


för 12 timmar sedan — Fel ”Antikrundan” visades på SVT 1 under torsdagskvällen. Många tittare har hört av sig till SVT:s växel.


Fel avsnitt av ”Antikrundan” visades på SVT


→ Fel ”Antikrundan” visades på SVT 1 under torsdagskvällen. Många tittare har hört av sig till SVT:s växel...Läs mer → Dagens Nyheter / 2022-02-10 20:13


Källa:

Fel avsnitt av ”Antikrundan” visades på SVT - Kultur - Aktualitet


Dagens Nyheter har tvingats dra tillbaka sin artikel om kvällens Antikrundan skriven av journalisten Clas Svahn från UFO-Sverige.


"Oj då! Vi kan inte hitta sidan
du letade efter."


Källa, Dagens Nyheter publicerad torsdag kväll klockan 20:13 den 10:e februari 2022:


https://www.dn.se/kultur/fel-avsnitt-av-antikrundan-visades-pa-svt/


404 - DN.se


Jämför DN:s text av Clas Svahn som dragits in med NSD:s text som står kvar:


"Programledaren i "Antikrundan", Anne Lundberg, var belåten med besöket i Luleå under augusti. Under torsdagen kan tittarna se programmet på SVT Play, den 17 februari sänds det linjärt på SVT.


Källa, NSD senaste dygnet:

"Ju längre bort vi kommer från Stockholm desto bättre" – NSD


"Avsnitt 1 från Luleå:
Torsdag 10 februari i SVT Play
Torsdag 17 februari klockan 20 i SVT 1"

Källa:

Antikrundans avsnitt från Luleå släpps i veckan - Vårt Luleå (vartlulea.se)



I stället för Luleå visades avsnittet från Gävle torsdag kväll 10 februari 2022. Det påstod DN i sin indragna text.


Antikrundan i SVT visade fel avsnitt påstod Clas Svahn. Förra veckans program visades skrev Svahn. Tittarna har ringt Sveriges Televisions växel förklarade Clas Svahn. SVT har hittills inte kunnat förklara vad som gått fel menade Svahn.


"Antikrundan

SVT1 Idag 20:00 - 21:00

Antikrundan landar i Gävle. Ett hem fullt av designikoner - bland annat Åskbollen, ett vackert armband av stålgranater, och den totala överraskningen när en dala-gris ska värderas."


Källa:

Komplett TV-guide - Här hittar du TV-tablån för hela veckan | Tv-Tabla.se


"Luleå

Publicerades: Idag 02:00

Hockeybilder värda en förmögenhet och prisvärda Verner Panton-stolar! Systrarna ärvde morfars kinesiska vas - en riktig dyrgrip. Plastsmycken från 70-talet, OS-memorabilia och ett inneröra efter en val. Ikväll landar Antikrundan i Luleå, programledare är Anne Lundberg. Del 6 av 12.Mer om programmet

Gävle

Publicerades: Tor 3 feb 02:00

Antikrundan landar i Gävle. Ett hem fullt av designikoner - bland annat Åskbollen, ett vackert armband av stålgranater, och den totala överraskningen när en dala-gris ska värderas! Programledare: Anne Lundberg. Del 5 av 12.Mer om programmet"


Källa:

Antikrundan | SVT Play


för 40 minuter sedan — Antikrundan” är en av SVT:s största tittarsuccéer med mellan 1,5 och 2 miljoner tittare per avsnitt. Men på torsdagen gick något fel.
för 7 timmar sedan — Svensk antikvitetsserie från 2022. Gävle. Antikrundan landar i Gävle. Ett hem fullt av designikoner – bl a Åskbollen, ett vackert armband av...
för 14 timmar sedan — Antikrundan på SVT1 HD torsdag 17 feb kl 20:00. S33E06 Hockeybilder värda en förmögenhet och prisvärda Verner Panton-stolar.

för 24 timmar sedan — "Antikrundans" programledare Anne Lundberg har blivit ett lika givet inslag ... Anne Lundberg har gjort 22 säsonger av "Antikrundan" och börjar bli ett högt ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.