fredag 18 februari 2022

Svensk riksdagskandidat poserar i Nazikläder

 

för 12 timmar sedan — Paludan poserer i nazitøj. Rasmus Paludan har den seneste tid både poseret i og organiseret fællesindkøb af det tyske nazistiske tøjmærke Thor Steinar.


"Paludan poserer i nazitøj

Rasmus Paludan har den seneste tid både poseret i og organiseret fællesindkøb af det tyske nazistiske tøjmærke Thor Steinar.

Publiceret den 18. februar 2022

Tirsdag i sidste uge lavede Rasmus Paludan, leder af Stram Kurs, et opslag på forskellige sociale medier, der ved første øjekast kunne opfattes som at han var blevet dyrerettighedsaktivist. Men så lige til var det ikke."


Källa, Redox fredag 18 februari 2022:

Paludan poserer i nazitøj - Researchkollektivet Redox


för 23 timmar sedan — Stram Kurs-stifteren vil stadig i Folketinget, hvis han kan samle underskrifter nok. Den yderligtgående islamkritiker Rasmus Paludan agter at stille op til det ...
för 22 timmar sedan — Rasmus Paludan, der ved valget i 2019 var få tusind stemmer fra at komme i Folketinget, har nu valgt at skifte politisk spor til den anden side af Øresund.


Researchkollektivet Redox på Twitter: "Stram Kurs' leder, Rasmus Paludan, poserede fornylig i det tyske nazitøjmærke Thor Steinar. Læs hele historien her. https://t.co/8D0Yifuw4r" / Twitter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.