måndag 2 maj 2022

Efter mordförsök på Rasmus Paludan och Stram Kurs vid Uppsala moské greps en för skadegörelse i stället

 

för 4 timmar sedan — I samband med att Rasmus Paludan kom till Uppsala inträffade skadegörelse på hans fordon och ... Kommunikationsenheten i region Mitt Mikael Hedström.


01 maj 17:00, Skadegörelse, Uppsala | Polismyndigheten (polisen.se)



för 39 minuter sedan — Två personer greps i samband med att högerextremisten Rasmus Paludan försökte bränna en koran utanför moskén i Uppsala på söndagen.
för 47 minuter sedan — Bilder från Uppsala moské visar hur en grupp män jagar bort Rasmus Paludan, som flyr i sin bil. Nu står det klart att två män greps efter tumultet.
för 11 minuter sedan — På söndagen har den dansk-svenske politikern Rasmus Paludan besökt Stockholm för att hålla islamkritiska demonstrationer. Paludan som nyligen har startat Stram ...
Rasmus paludan försökt mördad. Watch later. Share. Copy link. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.
YouTube · Realdel0705 · för 14 minuter sedan
för 23 minuter sedan — Men även där bryter kravaller ut fast Paludan inte är på plats. Polisens plan för att hantera Paludans sammankomster var att en och samma polisstyrka skulle ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.