torsdag 5 maj 2022

Mordförsök i Malmö - Historielärarföreningen på plats innanför avspärrningarna

 

för 9 timmar sedan — En allvarligt skadad kvinna anträffas på taket till ett hotell i Västra Hamnen. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus och polis spärrar av taket för ...

05 maj 14:38, Mord/dråp, försök, Malmö | Polismyndigheten (polisen.se)


Idag befann sig Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm innanför polisens avspärrningar vid mordförsöket i Malmös stadsdel Västra Hamnen. Det var ett stort pådrag med polisbilar, ambulans och brandkår. HLF samtalade med de personer som larmat om dramat:



Video hos Expressen-TV:

En kvinna har hittats allvarligt skadad på taket på ett hotell i Västra hamnen i Malmö. Kvinnan är förd till sjukhus med ambulans.
Expressen · emil schröder · För 1 timme sedan



Allvarligt skadad kvinna hittad på hotelltak i Malmö - DN.SE


Mordförsök i Malmö – kvinna skadad i Västra Hamnen (bulletin.nu)


Kvinna livshotande skadad – hittades på hotelltak i Västra hamnen i Malmö | SVT Nyheter


Allvarligt skadad kvinna hittad på hotelltak i Västra hamnen i Malmö | SVT Nyheter


Skadad kvinna hittad på hotelltak i Malmö (expressen.se)


Allvarligt skadad kvinna på hotelltak i Västra hamnen i Malmö (aftonbladet.se)


för 59 minuter sedan — En kvinna har hittats med allvarliga skador på ett hotelltak i Västra hamnen i Malmö. Kvinnan har kört till sjukhus i am.
för 33 minuter sedan — Polis på plats i Västra hamnen i Malmö efter att en kvinna hittats allvarligt skadad på ett hotelltak. Foto: Johan Nilsson/TT. TT. Publicerad 07:22.
för 43 minuter sedan — På torsdagseftermiddagen hittades en kvinna allvarligt skadad på ett hotelltak i Västra hamnen i Malmö. Det är i nuläget oklart vad som hänt och kvinnan har ...
för 49 minuter sedan — En kvinna i Malmö har förts till sjukhus med ambulans sedan hon hittats allvarligt skadad på ett hotelltak i Västra hamnen, rapporterar lokala medier.
för 25 minuter sedan — Polis på plats i Västra hamnen i Malmö efter att en kvinna hittats allvarligt skadad på ett hotelltak. Bild: Johan Nilsson/TT ...
för 49 minuter sedan — Torsdag ettermiddag ble en kvinne funnet på taket til et hotell i Västra Hamnen i Malmø, opplyser svensk politi.
för 56 minuter sedan — Tipsa Bulletin · Kvinna svårt skadad i Malmö. Ärendet hanteras som försök till mord. Foto: Johan · Mordförsök i Malmö – kvinna skadad i Västra Hamnen ...
Du har besökt den här sidan många gånger. Sidan besöktes senast: 2022-05-05

för 26 minuter sedan — Polis på plats i Västra hamnen i Malmö efter att en kvinna hittats allvarligt skadad på ett hotelltak. Annons. Har du redan ett konto?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.