onsdag 3 augusti 2022

Professor som undervisat om islam på polisutbildningen, reder ut Rasmus Paludans Koranbränningar med Stram Kurs Sverige                                                Verk av konstnären Uwe Max Jensen.


för 6 timmar sedan — Ännu är det inte bestämt om högextreme Rasmus Paludan ska få genomföra sin demonstration på söndag. På andra platser där han demonstrerat och ...

"Undervisning


I religionsvetenskap undervisar jag på alla nivåer, och har haft särskilt ansvar för de delar av undervisningen som rör islam. Jag har även utvecklat sommarkursen "Koranen – en islamologisk introduktion". Förutom undervisning inom religionsvetenskap, och på det kulturvetenskapliga mastersprogrammet vid Linnéuniversitetet har jag undervisat om islam på polisutbildningen samt om religion i svenska skolan inom ramen för lärarutbildningens utbildningsvetenskapliga kärna."


Källa:


Jonas Svensson | lnu.se


3 augusti 2022:


Islamologen: Därför väcker Paludans koranbränningar så starka känslor - P4 Kronoberg | Sveriges Radio


Islamolog hos statsradion fördömer Paludans koranbränningar » Samnytt


SD i Tingsryd på Paludans sida: "Det som kostar är de som saboterar" - P4 Kronoberg | Sveriges Radio


Ta inte demokratin för given - NWTPaludan har torgmöten söndag och 10 dagar fram i Malmö, Helsingborg, Växjö, Rinkeby, Tensta, Husby, Rågsved och flere ställen. Så Paludan är frisk.


Iraner fortryder velfærdsrejse til Danmark – Frihedens Stemme


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.