onsdag 4 januari 2023

UFO-Sverige vill ha rättsprocess mot Historielärarföreningen - kan bli det omvända


En person runt UFO-Sverige har meddelat HLF att jurist är kontaktad för möte denna eller nästa vecka.

Norrköpings Tidningar säger i kväll till HLF att de inte kommer att lämna ut mejl till UFO-Sverige. Tidningen säger också att de sannolikt kommer att skriva om rättsprocessen då den äger rum.

Historielärarföreningen kommer redan nu att sätta full fart och meddela så många media vi kan vilka tre personer i UFO-Sverige som ligger bakom attacken mot Historielärarföreningen. HLF kommer att namnge er alla tre och beskriva era roller. 

HLF kommer att vid rättsprocess inte att vara tilltalad utan målsägare. Vi har underlag från Polisen att en styrelseledamot i UFO-Sverige sannolikt har begått brott mot HLF, men inte HLF mot UFO-Sverige. Vi ser nu att denna person försöker lura en annan person runt UFO-Sverige till att agera förkläde utan att berätta vad han själv ställt till med. HLF har allt bevismaterial sparat och utskrivet. 

HLF har även erhållit mängder av bevismaterial av medlem i UFO-Sverige som vi inte visat upp. Detta material kommer vi också att använda.

UFO-Sverige kommer att förlora på denna rättsprocess i många år framöver genom att andra kan se vad ni utsett HLF för. Vi tror inte att UFO-Sverige kommer att ha samma styrelse efter rättsprocessen när medlemmarna ska rösta, om de får läsa i tidningen vad ni tre gjort.

HLF agerar fredligt och avvaktar innan vi kontaktar polis. Märker vi något kontaktar vi polis omedelbart.

Däremot kommer vi redan nu att berätta för media vilka ni är och vad ni gör eftersom ni inte upphör med era hot. Det spelar ingen roll om media publicerar nu. Det gör de så småningom vid rättsprocessen. Tills dess förstår de mer och mer hur ni fungerar tillsammans.

Vad ni skriver om på er fejksida är er sak. Egentligen inte eftersom vilken jurist som helst kan se vad ni publicerat på er sida. Vi tror inte alls att det får publiceras så.

Apropå rättsprocess, så vet HLF vilken jurist vi kommer att anlita så att det blir rockn roll. Eftersom HLF bevakat Rasmus Paliudan och publicerat hans mejl, kommer HLF att hyra honom och betala honom. Han har rätt att tacka nej. Men vi kommer att bjuda över eftersom vi har gott om pengar. HLF har därför som avsikt att anlita advokat Rasmus Paludan. Om det sedan behövs andra jurister i Sverige för att föra vår talan, så kommer vi ändå att betala Paludan för rådgivning inför rättsprocessen.

Vi kommer om ni menar allvar med rättsprocess också att sända in anmälningar om alla lagbrott vi känner till om UFO-Sverige och ert arkiv AFU som vi kartlagt, men inte anmält.

Vi räknar med att någon även granskar färdtjänsten som används. Samt flera saker i bokföringen räknar vi med ska intressera myndigheterna. Som ni tidigare tiggt att vi inte ska rota i. Vi förstår varför.

HLF har inte anmält någonting och inte gått till Polisen. Säg gärna till om ni vill ha rättsprocess, så ska vi ändra på det direkt med anmälningar!

Om ni använder tramserier som statistik över lilla biografen i Tomelilla som visar filmen UFO Sweden, för att provocera rättsprocess mot HLF får ni skylla er själva. Vi har rätt i vad vi skriver och ni slarvar med uppgifterna. Vi ser att er önskan är att få till stånd en rättsprocess med vilka medel eller tramserier ni än kan. Det är upp till er. Om ni menar något annat får ni meddela det. Tills vi fått svar lämnar vi ut till media muntligt era hot och era namn samt era roller. De skyddar HLF som källa. Tills de vill skriva om saken och då skyddar media varken HLF eller UFO-Sverige längre. Och det är relevant för media kopplingen till filmen UFO Sweden som ni tar upp gång på gång på er fejksida. Fråga media själv!

Det finns sannolikt ingen vinnare i rättsprocessen ni verkar ha som mål. Polisen anser att ni vill skrämmas eftersom HLF inte gjort något olagligt. Trodde inte ni var så dumma i UFO-Sverige att ni gör sådant ni förlorar på själva. Ni är så otroligt obegåvade att ni tror att ni kan vinna utan att förlora. Vänta bara tills åklagaren får se vad ni själva gjort så förstår han att ni lurat hen. Eller tills er jurist förstår att ni lurat hen också om ni döljer vad ni själva gjort. För om ni visar upp vad ni själva gjort och speciellt en styrelseledamot, så kommer er jurist sannolikt att berätta för er att ni riskerar att själva dras inför en rättsprocess. Så ser Polisens preliminära bedömning ut i fallet med den ene av er. Den som är feg och skickar fram andra att bevaka och hota.

Antingen blir det ingen konflikt alls mellan UFO-Sverige och HLF. Eller så blir det full juridisk kamp på alla områden HLF kan hitta olagligheter i. Något mellanting blir det inte. Ni bestämmer själva!

Vi har gått igenom statistiken för biobesöken för UFO Sweden med NT. Efter vår redovisning finner de inget fel i våra slutsatser eller vårt omdöme. NT fann däremot vad Polisen sagt om er fege styrelseledamot ytterst intressant. Tidningen fattar att det går åt skogen för honom juridiskt i en rättsprocess.

Tidningen NT säger att en rättsprocess kommer de sannolikt att skriva om eftersom det berör filmen UFO Sweden och massor av pengar Norrköping plöjt ner. Om UFO-Sverige fortfarande vill övertyga NT att det inte har med UFO Sweden att göra, så varsågod! Vad gör NT på HLF:s sida var och varannan dag om de inte finner detta intressant?

För skojs skull kommer HLF att kontakta Ystads Allehanda för att berätta att UFO-Sverige vill provocera fram en rättsprocess genom bråk om Bio Rios besökssiffror i Tomelilla för UFO Sweden.

Er fejksida påstår att HLF är avundsjuk på UFO-Sverige. Är det motivet ni ska framföra i domstol? Är det ett brott? Förstår varför ni anlitar jurist. 

I en timme diskuterade Norrköpings Tidningar idag de falska anklagelser UFO-Sverige fört fram mot HLF.

Förra veckan förde en reporter på NT över till en annan kollega på NT uppgifter om UFO-Sveriges hot mot HLF.

NT vet nu också om att en medlem i UFO-Sverige försett HLF med bevismaterial mot en styrelseledamot i UFO-Sverige. Hur tror ni domstolen ser på det materialet? Varför tror ni någon inom UFO-Sverige vill hjälpa HLF mot UFO-Sverige? Är det för att UFO-Sveriges styrelsemedlem betett sig trevligt? Har styrelseledamoten berättat om det materialet för sin kamrat han nu fegt använder som förkläde?


historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:55Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:46Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:45Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:45Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:43Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:43Norrköpings Tidningar AB
historielararna.blogspot.com *2023-01-04 20:43Norrköpings Tidningar AB


Källa, MediaCreeper för Historielärarföreningen 4 januari 2023:


historielararna.blogspot.com on MediaCreeper - See who has visited historielararna.blogspot.com!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.