tisdag 21 november 2023

Jamal El-Hajs sonhustru har inte flyttat in till sin make efter fyra månader


Expressen - ”Det har gjorts narr av dem. Man har skrivit... | Facebook


Kvällsposten - ”Det har gjorts narr av dem. Man har... | Facebook



Bröllopsvideon:


ابنتنا الحبيبة والغالية ربا.. الآن تنتقلين إلى رفقة جديدة، إلى حياة جديدة وإلى بيت جديد..نتمنى لك أن تكوني دائما وأبدا سعيدة، راضية مرضية وأن تملي بيتك... | By Mahmoud | Facebook


för 51 minuter sedan — Ruba Juma, 25, gifte sig enligt muslimsk sed med Jamal El-Hajs son Tamer El-Haj den 8 juli i år. Hon har reagerat starkt på uppgifterna, som hon anser är ...


"Ruba Juma, 25, gifte sig enligt muslimsk sed med Jamal El-Hajs son Tamer El-Haj den 8 juli i år. Hon har reagerat starkt på uppgifterna, som hon anser är lögner.


– Vi är ju gifta enligt islam, men vi har inte hunnit folkbokföra det än, men det är på gång. Jag är färdig med mina studier till tandläkare i Umeå i januari, därefter ska jag flytta till Malmö, säger hon.


Ruba Juma har tagit mycket illa vid sig av att det som drabbat hennes släktingar har ifrågasatts.


– Det har gjorts narr av dem. Man har skrivit att det är påhittat och att de inte existerar. Det påverkar mig väldigt mycket, för det är fortfarande en sorg som jag bearbetar.


Den 30 oktober publicerade hon på sin Facebooksida en lista hon fått från sjukhuset med namnen på de 35 personer i hennes släkt som vid den tidpunkten hade identifierats som döda efter en israelisk flygattack dagen innan i området al-Saftawi i norra Gaza."


Källa 21 november 2023:


El-Hajs svärdotter: Fortfarande en sorg | Sverige | Expressen


Kristersson om Anderssons kritik: ”Ganska obegripligt” (msn.com)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.