fredag 17 november 2023

Skånska Dagbladet avslöjade Jamal El-Haj 2006

 

för 15 timmar sedan — Det är just Malmö Arbetarekommun som riksdagsledamoten Jamal el Haj. El Haj har gått från en undanskymd roll i riksdagsgruppen till att bli i det närmaste en ...



"Men el Haj ger inga svar på sin historiska koppling till Hamas. 2006 samarbetade el Haj med Al Aqsa Spannmålstiftelse. Något som Skånska Dagbladet kunde avslöja.. Denna stiftelse är sedan 2003 terrorklassad av US Treasury som “terror entity”. Stiftelsen förlorade sitt svenska 90-nummer 2007. 

Djävulen ligger i detaljerna för el Haj hade med andra ord ett medvetet, pågående och aktivt samarbete med Hamas insamlingsorganisation när han kandiderade till valen till kommunfullmäktige och riksdagen samma år.

Istället för att uttala sig själv om sin egen historia med Hamas, som så vitt känt går tillbaka till 2006, har el Haj fått partiordföranden Magdalena Andersson som personlig pressekreterare.  Onsdagens EU-politiska partiledardebatt i riksdagen kom att handla om något helt annat än Europeiska unionen utan istället om Jamal el Haj."


Källa 17 november 2023:


Därför är Malmö Sveriges antisemitiska kluster - Ledarsidorna.se



Sharia i Danmark! Folkeskoleelever beder til Allah i moskéen. | Free Speech Blogger (readyandhyped.blogspot.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.