söndag 12 november 2023

Måndag 13 november kontaktar SVT polisen om varför historielärares manifestation vid synagogan polisanmäldes

 

för 4 timmar sedan — Arrangören för dagens manifestation polisanmäls för att vi inte höll till tvärs över gatan, där de egentligen hade tillstånd.
för 2 timmar sedan — Showan Shattak höll dock inte manifestationen på den plats som polisen ... För detta har han nu anmälts av polisen, skriver Sydsvenska dagbladet.

Källa 12 november 2023:


Många malmöbor ville visa sitt stöd för stadens judar – Dagen



SVT avslöjar för Historielärarföreningen söndag 12 november 2023, att de ska ringa polisen igen måndag 13 november, eftersom polisen på söndagen vägrar att kommentera polisanmälan myndigheten själv gjort mot demonstrationens arrangör lördag 11 november.


Historielärarföreningen: Polisen gav nytt tillstånd att bränna Israels flagga i Malmö och historielärares manifestation vid synagogan polisanmäls (historielararna.blogspot.com)



för 12 timmar sedan — Lördagen den 4 november brändes en Israelflagga utanför Malmös synagoga, en handling som sänder signalen om att alla judar är skyldiga till den israeliska ...


för 2 timmar sedan — Malmöbor i kärleksmanifestation för stadens judar | SVT Nyheter. Translate post. Malmöbor hand i hand bildar en ring runt synagogan i Malmö under en ...


Källa:


https://twitter.com/anderslindberg/status/1723736587807113381


för 11 timmar sedan — När shabbatfirande judar i Malmö kom ut från synagogan idag möttes de av ca 150 malmöbor i en stödmanifestation. Jag såg flera politiker, från V till M.


13. samtale hos kriminalforsorgen: Politifobi | Ballet Magnifique


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.