söndag 19 november 2023

UFO-Sveriges revisor anklagar Historielärarföreningens ordförande inför kriminalinspektör

 


Norlén har varit ordförande i Stockholms UFO-förening och är sedan flera år revisor i UFO-Sverige. ... ufoartiklar ur den svenska pressen. Till ordlistan · Tipsa ...


Greater Stockholm Metropolitan AreaKriminalinspektörPolismyndigheten
EThomas PerssonKriminalinspektör på Polismyndigheten. Polismyndigheten Umeå universitet. Greater Stockholm Metropolitan Area. 9 följare 8 kontakter.


"E Thomas Persson
Den som inte identifierat den pågående desinformationskampanjen blir lätt offer för den gaslighting som råder om E.T.-närvaron och ufon.
  • Christian Umeland
    E Thomas Persson Är det en desinformations- eller informationskampanj om desinformationskampanjen du bedriver?
    3
    • E Thomas Persson
      Christian Umeland Jag informerar om den för jag är emot den. Hur ser du på det?
  • C Göran Norlén
    Vad mer specifikt är "den pågående desinformationskampanjen"? När startade den? Vem kör den? Hur länge pågår den? Vem är ansvarig/finansierar den? Finns det nån officiell info om "kampanjen" eller är det som vanligt ett hånfullt uttryck till de som inte tycker som du? Ruggigt.. gör nåt själv! Håll föredrag, skriv artiklar, fixa en demokratisk förening som stöder dina "vetanden"... gnälla här går ju.
    2
    • E Thomas Persson
      C Göran Norlén Du kanske minns vad Grusch sa: "there is a sophisticated disinformation campaign targeting the US populace".
      Det är att sedan ca 70 år sprida en påverkanskampanj från CIA/USAF för att stigmatisera. dölja och förvirra ufo-frågan.
      Man har gjort det bla. genom att infiltrera, värva ufo-organisationer och journalister för att äga och styra ämnet.
      Vilka exempel på infiltration av ufologin känner du till?
    • E Thomas Persson
      C Göran Norlén Varför vill du inte diskutera infiltration av ufo org?
      Eller anti E.T. propaganda/ psyop för att gaslighta skocken så länge som möjligt. Just nu har man vant sig vid none human piloter. men klarar inte ta in att E.T. närvaron är san utan flocken. Men flocken litar på trygga flockledare. Och aldrig någonsin skulle väl underrättelsetjänsten kunna locka några av dem på nått endaste sätt.
      Sånt händer väl bara på film och aldrig i ufoloigin. Hjärntvätt och utnyttjande av group think och flockmetalitet är bara på andra sidan jorden och på film.
    • C Göran Norlén
      E Thomas Persson Vore "nice" om du till att börja med skrev på svenska. Vad är "gaslighta"? Sen ska jag kanske svara... jag är ju så macho enligt dig och borde inte ha nån talan...
    • E Thomas Persson
      C Göran Norlén Gaslighting. När man matats med massor av frågetecken men inga svar. Ingenting är sant men allt är möjligt. Tillslut vågar man inte lita på sin kognitiva förmåga. Tycker du ska kolla upp det själv också. Sedan kan du även slå upp argumentationsfel, halmgubbe, offerkofta.
      Sedan kan du fortsätta att undvika ämnet desinformation och styrning av ufologi och journalistik.
    • C Göran Norlén
      Så seriöst - för sista (?) gången - du och många andra är tyvärr så inskränkta, ungefär som andra som radikaliseras - det går inte att snacka med er för ni har bestämt er. I den "bransch" jag verkar och är uppväxt i så respekterar vi ordet och allas åsikt - hur skruvad den än är - så då ska den kunna diskuteras (inte hånas som t ex här på FB).
      Och du svarar inte, ledsamt nog, på mina frågor annat än med hån ("macho") mot mig. Precis som "mannen i Malmö", han dissar, hånar och desinformerar UFO-Sverige och f f a dess ordförande - nästan varje dag (hur han orkar är en gåta men det finns kanske nån stimulantia, Loka Crush Smultron möjligen, noll % alkolhol).
      Men: Så slappt. Så här är det enligt min uppfattning: Många här på FB och i världen är självutnämnda besserwissers. De lägger inte en minuts möda på att själva forska, leta, ägna timmar åt fakta, man bara tycker utifrån skit-fakta som andra besserwissers på nätet slänger ur sig On Line (vet: Det är oxå engelska).
      Du skrev: "Grusch sa: "there is a sophisticated disinformation campaign targeting the US populace". Jahadå, so what (engelska)?
      För det första: Ja - det har funnits mängder med "Gruschar" i alla tider, vad har de tillfört?
      Nummer två; Många tycker att detta är ett US-problem. Varför det? USA är möjligen en stark spelare i världen men betyder de allt i UFO-frågan?
      Nummer tre: Ja - om USA:s säkerhetstänkande (säkert olika i olika tider) uppfattar ufo som ett hot så kommer man helt klart att fatta olika strategiska beslut om hur man ska förhålla sig till öppenheten av ufo-info. Idag är det troligen annorlunda mot 50-70-talet. Vi kan, vad jag ser, se detta nu i de händelser med filmer, kongressmöten och annat. En annan strategi helt enkelt. Har du bättre info?
      Infiltration av ufo-org? Du skriver att jag inte vill diskutera det? Näeh... för jag har aldrig ställts den frågan! Sen vad jag vet om detta: Nej - som revisor i UFO-Sverige vet jag att inga pengar tillförs utifrån för att, som du skriver gå till "infiltration", dvs. i syfte påverkan. Rätt löjligt faktiskt. Hur det är utrikes vet jag inte men du får väl presentera bevis på att ufo-grupper i världen infiltreras - av USA då, allt handlar ju om det landet (om deras "darkening" (sorry igen - engelska)?).
      Vilka är "skocken" som du skriver om? Ett nedvärderande ord som pekar på oss alla? Påminner mig om gammal aristokrati som t o m förolämpade de som serverade dem mat.
      Du skriver: "Man har gjort det bla. genom att infiltrera, värva ufo-organisationer och journalister för att äga och styra
      ämnet. ". Bullshit (engelska) igen. Bevisa det! Var, när, hur, pengar... snacka inte bara, det är så extra ynkligt!
      Till sist, det här gillar du inte: Sen 1980 har föreningen UFO-Sverige haft en strategi att ufo-rapporter som kommer in (via olika kanaler) ska undersökas och kategoriseras. Idag, med typ 3-400 fall om året, så är 98% efter en ganska omfattande analys av föreningens undersökare och rapportcentral, identifierade som misstolkningar (ja, inte av objektet men det är inte ett ufo). Därmed "erkänner" föreningen att det finns typ 1-5% av alla fall som rapporteras in (i Sverige) att det är ufo - ett objekt som inte går att identifiera. Föreningen hittar i samma veva inga bevis på att det rör sig om farkoster från andra planeter. Hade man gjort det så...
      Har du svårt fatta skillnaden: Du säger att föreningen och dess huvudrepresentanter saknar "perspektiv". Hur inskränkt kan man vara. Vi har en uppklaringsstatistik på 98%, övriga 2% lämnas ju öppet - för vilken förklaring som helst! Där kan man snacka om perspektiv med en vinkel på 360 grader. Din snäva tolkning av ufo har max 1 graders vidvinkel, inga alternativa förklaringar accepteras.
      Vidare, du tycker inte att representanten för föreningen har "perspektiv": Varför då - för att det inte passar dig? De "perspektiv" som framförs i media och olika kanaler är de som föreningens medlemmar accepterat, på riksstämmor, genom beslut och handlingsprogram, osv. Tycker du att en representant för UFO-Sverige ska förmedla en annan bild då? Sin egen? Eller din?
      Så - sluta slappa - skapa en egen E.T.-förening som slåss för E.T.-teorin och sluta klaga på en förening som genom flera år, med god erfarenhet och rätt till egen tolkning framför sina åsikter - det finns ufos men vi vet inte vad de är. Eller vill du förbjuda den åsikten?


Källa november 2023:


Allmänheten diskuterar ufo och UFO-Sverige | Lördag 28 oktober höll jag en föreläsning om psykologen CG Jung och UFO på Sensus, Sthlm | Facebook


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.