fredag 10 november 2023

Bonnier News reklam för vidskepliga UFO-Sverige som Historielärarföreningen ska avslöja på arkivens dag

 

20221005 Tobias flyger med UFO Sveriges drönare - YouTube



Lördag 11 november 2023 närvarar Historielärarföreningen med några medlemmar på Malmö stadsarkiv, för att med kritiska frågor inför publiken avslöja UFO-Sveriges bluffarkiv i Norrköping. Om stadsarkivet hyrt in extravakter får vi se om de ombeds stoppa HLF:s kritiska frågor. I så fall ska ingripandet fotodokumenteras. Bilderna ska sändas till tidningsredaktioner och SVT:s program Dokument Inifrån Stalker. Om inga vakter hyrts in eller används är det ännu enklare för HLF. Media är välkomna att närvara när Historielärarföreningen 11 november drabbar samman med vidskepliga UFO-Sverige under arkivens dag. Okritiska tidningen Sydsvenskans reklam för sekten:


för 2 dagar sedan — På Malmö stadsarkiv, Bergsgatan 20, är det öppet klockan 10–16 med ... Tobias Lindgren, föreningen UFO-Sverige, berättar om arkivet för ufo 


för 2 dagar sedan — Tobias Lindgren, föreningen UFO-Sverige, berättar om arkivet för ufo- och paranormala fenomen som finns i Norrköping och är världens största,


Källa 8 november 2023:


Fasadfärg, hemslöjd och skönhet på arkivens dag – Sydsvenskan


för 6 dagar sedan — 11 november, Arkivens dag på Malmö Stadsarkiv med Tobias Lindgren. Föredrag om AFU och ufofenomenet. Tid: kl. 14.00, öppet hus, ingen anmälan. MALMO.SE.



På lördag, den 11 november, är det äntligen dags för Arkivens dag 🗄
På arkivens dag håller vi öppet hus klockan 10–16 med bland annat föredrag, magasinsvisningar och dokument ur arkiven. Årets tema på stadsarkivet är ”oförklarligt och övernaturligt” och några av de ämnen som berörs under föredragen är:
🔹 Berättelser om mystiska fenomen i samtiden
🔹 Häxor i Malmö på 1600-talet
🔹 Världens största arkiv för ufo- och paranormala fenomen
Varmt välkomna till oss nu på lördag den 11 november! Mer information hittar du här: https://fb.me/e/6vgYZCscU"


Källa:


På lördag, den 11 november, är det... - Malmö Stadsarkiv | Facebook


Arkivens dag: Oförklarligt och utomjordiskt | Facebook


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.