måndag 20 november 2023

UFO-Sveriges revisor om deras arkiv

 

Tvångsarbete på UFO-Sveriges bluffarkiv AFU i Norrköpings källare:



"AFU inte är ett arkiv enligt Arkivlagen"


Källa, UFO-Sveriges revisor 19 november 2023 på bluffsidan som inte drivs av några historielärare alls:


https://www.cgn.se/historielararforeningen/index.php/nyheter/


Citatet ovan är vad UFO-Sveriges revisor skrev. Revisorn påstår att det står så i Uppsala universitets undersökning av UFO-Sveriges arkiv. Då skrev revisorn så som citerats. Vad revisorn anser om detta vet inte HLF, men att han påstod att det stod så är sant.


Revisorn verkar nöjd med distinktionen som görs i uppsatsen eftersom han 19 november 2023 skriver om arkivlagen och offentliga arkiv samt myndigheter som skiljer sig från AFU som är en privat stiftelse.


Vad i Uppsala universitets uppsats är revisorn 20 november 2023 missnöjd med? Den är godkänd av docenten vid universitetet.


Revisorn vill inte kommentera de obehagliga mejlen som AFU:s företrädare sände till de två flickorna som skrev den godkända uppsatsen. Ytterligare mejl sände AFU till docenten som hotades. Det här är två otrevliga händelser AFU borde skämmas för. Det vill revisorn bortse från för att det ger en mycket negativ bild av sekten UFO-Sverige och deras bluffarkiv.


HLF har inte hittat på att AFU är uppbyggt genom alkoholresor. Det har UFO-Sverige själv velat visa fram frivilligt i bilder och texter under många år på domänen ufo.se.


Fortfarande har revisorn inte heller tagit reda på vad som fanns i UFO-Sveriges glas 18 november 2023:


231118ol.jpg (800×600) (ufo.se)


19 november 2023 undrade UFO-Sveriges revisor om det fanns alkohol i ölglasen hos hans bekanta i UFO-Sveriges styrelse. 20 november 2023 har revisorn som var nyfiken fortfarande inte redovisat vad han enkelt kan ta reda på om han verkligen undrar. När ska revisorn redovisa alkoholhalten i UFO-Sveriges ölglas? Det finns ingen dementi alls från UFO-Sveriges ordförande som säger att HLF har fel.


Varför en revisor sänder otrevliga mejl under en längre tid till HLF kan man undra. Är det verkligen revisorns roll och uppgift? Är UFO-Sverige en sekt som vill bli tagen på allvar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.