måndag 8 april 2024

Förbättringspotential i Tidningen Nära för artikeln om UFO-Sverige

 

Tanja Dyredand/©Official | ⭐️Mässan Harmoniexpo-dag 2 behind the scenes 👌Så magiska föreläsningar, prova-på, utställare och möten ~ wow ⭐️ Tack för alla möten och… | Instagram



Kontakta oss (tidningennara.se)


Historielärarföreningen: Felix Herngren ska medverka i den andliga tidningen Nära om sin komedi med UFO-Sverige på TV4 (historielararna.blogspot.com)


"Förbättra artikeln om Felix Herngren och Ufo-mysteriet


John Doe 


mån 8 apr. vid 22:39


Historielärarföreningen anser att ni kan förbättra er kommande artikel som handlar om Ufo-mysteriet på TV4 där ni intervjuar Felix Herngren. Det är UFO-Sverige som avslöjat att Tidningen Nära intervjuat dem.

Antingen kan ni förbättra artikeln kunskapsmässigt eller andligt.

Er kommande artikel saknar kritisk granskning om UFO-Sverige precis som andra nyhetsmedia som slätstryker deras riksorganisation. Ska det vara så? Vill era läsare att ni inte läst på?

När det gäller den andliga biten i artikeln kan ni be några av era medier som ni anlitar om hjälp. Om de verkligen är mediala så borde varningsklockorna ringa.

HLF befarar att er artikel om UFO-Sverige varken håller intellektuell eller andlig klass hittills, om den inte förbättras.



/HLF"



26 aug. 2019 — Medan Markus klippte gräsmattan så åkte jag till tippen med en massa skräp och sedan tog sig Anneli an ett gäng skjortor i källaren medan ...
20 mars 2020 — I dag publicerar tidningen Nära en fyra sidor lång intervju med mig och dessutom en massa fakta om UFO-Sverige och AFU.
21 aug. 2019 — Nära” är en tidning som AFU får regelbundet som en gåva från redaktionen, något vi är mycket tacksamma för. Det är en tidskrift som tar upp ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.