fredag 15 november 2019

Risk för strid


Inom en kort tid kommer en helt ny grupp av människor börja titta in på Historielärarföreningens blogg. Det är läsare som inte är intresserade av ufo alls och inte sysslar med ufo. De nya läsarna kommer i stället att leta på den här bloggen efter saker som har med spionage att göra. Till de nya läsarna vill Historielärarföreningen redan nu rikta en uppmaning:

Ta inte striden mot Historielärarföreningen! Ni kommer att förlora. Dra er ur innan ni förlorat för mycket på striden. Ta helst inte striden alls. Historielärarföreningen förhandlar genom överläge. Varnar för att ni kan dras in i avlyssnade telefonsamtal från myndigheter. Den här planen är noga förberedd sedan lång tid tillbaka.

Historielärarföreningen vill inte ha denna uppmärksamhet kring spionage. Men Historielärarföreningen kommer inte att backa för attacken. Räknar med vinst. Det är otroligt svårt för motståndarna att vinna över någon som är tränad i detta område som Historielärarföreningen är. De av er som inget kan om spionage, backa ur redan nu innan det är för sent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.