lördag 2 november 2019

Skolpartist bjuder in UFO-Sverige på nytt


"Började så smått planera för mitt föredrag på Solskiftesskolan i nästa vecka nu på förmiddagen. Men jag gjorde bara klart ramen och gör resten på måndag."

Citat ovan från Clas Svahns ufoblogg fredag 1 november 2019:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=58439


Solskiftesskolan finns i Åkersberga som ligger i Österåkers kommun. Solskiftesskolans skolledning har flera gånger vägrat svara på om UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn ska återvända till skolan höstterminen 2019. Naturligtvis för att det inte ska komma ut så har skolan mörkat genom att inte besvara frågan.

Folk i kommunhuset har ställt sig frågande till om skattepengar ska läggas på arvoden till någon i UFO-Sverige samt om det är förenligt med läroplanen. Det är skolans lärare i historia och förstelärare som bjudit in Clas Svahn. Försteläraren heter Marie Wengse och är med i Rotary. Hon sitter även  i Solskiftesskolans ledning samt i skolnämnden för Skolpartiet där hon är ordförande enligt hennes egna uppgifter hon uppgett på Linkedin:

Källa, Linkedin för Marie Wengse:
https://se.linkedin.com/in/marie-wengse-10a38427


Du som önskar kan ställa frågor om UFO-Sveriges föreläsningar till Solskiftesskolans ledning via följande länk:

http://www.osteraker.se/subsajter/grundskolor/solskiftesskolan/kontakt.4.2a9bbe92160d7ec508817636.html


Eftersom tjänstemän och politiker i Österåker känner till UFO-Sveriges Clas Svahns föreläsningar på Solskiftesskolan, och låter dem fortsätta med skattepengar, kan endast slutsatsen dras, att Österåkers kommun är stolta över detta och det är så man vill visa upp sin kommun.


Läs på Historielärarföreningen om alla turer, lögner och mörkläggningar när Solskiftesskolan i tio år anlitat UFO-Sveriges Clas Svahn för så små skolbarn som ända ner till årskurs 6:

https://historielararna.blogspot.com/search?q=Solskiftesskolan&max-results=20&by-date=true


Här är scheman för niondeklassarna nästa vecka 45 2019 på Solskiftesskolan. Någon viktig lektion kommer att utgå och ersättas av UFO-Sveriges representant som tar ut arvode:

https://web.skola24.se/timetable/timetable-viewer/osteraker.skola24.se/Solskiftesskolan/class/9A/

https://web.skola24.se/timetable/timetable-viewer/osteraker.skola24.se/Solskiftesskolan/class/9B/

https://web.skola24.se/timetable/timetable-viewer/osteraker.skola24.se/Solskiftesskolan/class/9C/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.