söndag 10 november 2019

We don´t have time om ufo


Fredag 8 november 2019 kontaktade Historielärarföreningen organisationen We don´t have time. Det fanns inget telefonnummer till pressavdelningen, så det fick duga med deras sales manager Johannes Luiga som även svarar på Investor relations:

https://www.wedonthavetime.org/about-us

Historielärarföreningen tog upp miljöaspekten med tekniken som finns i kraschade ufon som drivs utan fossila bränslen men med antigravitation. Luiga sa att den tekniken skulle vara bra att ha, men att militären i USA inte skulle släppa på sekretessen. Historielärarförklaringen sa då att militären inte behöver släppa sekretessen, men att militärer och andra forskare som läcker information ska få ut det i historieundervisningen.

Luiga förstod väldigt snabbt, att miljörörelsen kunde ha mycket att hämta från uforörelsen när det gäller fossilfria bränslen. Luiga berättade att deras organisation var under uppbyggnad och bad därför Historielärarföreningen att återkomma om ett år.

Miljörörelsen behöver de tekniska rönen från ufoforskning. Uforörelsen behöver miljörörelsens engagemang och folkmassor för att nå ut och motivera vidare forskning.

Se även kontakt med Fridays for future och Greta Thunberg via öppet brev:

https://historielararna.blogspot.com/2019/08/oppet-brev-till-greta-thunberg.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.