torsdag 14 november 2019

Bemötande av chef på Dagens Nyheter om deras säkerhetsorganisation och UFO-Sverige


"På vägen in ringde min närmaste chef och undrade om jag ville ha hjälp med min stalker och det tackade jag för. Om det blir värre så har DN en bra säkerhetsorganisation som är van att ta hand om folk som går över gränsen. Känns bra att ha företaget bakom sig i detta."

Citat ovan från 13 november 2019:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=58587


"Har också varit i kontakt med flera personer som hört av sig sedan en uppenbart sjuk person kontaktat dem anonymt och ställt frågor om mig. Enligt dem har mannen sedan publicerat lögnaktiga uppgifter om dem på en sajt. Kan bara gissa att det måste vara stalkern i Malmö som fortsätter att bete sig på ett sätt som tyder på att allt inte står rätt till. Vi kunde i alla fall skratta lite åt det hela eftersom han visar alla tecken på att vara en rättshaverist som har alldeles för mycket fritid. Ett tragiskt människoöde.
Gick ut med en varning för honom till mina 1.800 vänner på Facebook och responsen blev stor."
Citat ovan från 12 november 2019:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=58572
 
Historielärarföreningen upprepar att polisen redan gått igenom ärendet och funnit att det inte rör sig om någon stalkning utan en falsk anklagelse. Se utförlig redogörelse i bloggpost 5 november 2019:
Historielärarföreningen har inget otalt med tidningen Dagens Nyheter. Historielärarföreningen är beredd att skicka sin ordförande för att träffa DN-journalisten eller dennes chef. Dagens Nyheters säkerhetsorganisation får gärna närvara. Historielärarföreningens ordförande har stor erfarenhet av säkerhetsfolk och vet hur de tänker..
Orsaken är att DN-journalisten och hans chef verkar vara oroliga antingen för sig och sin tidning eller UFO-Sverige. Tydligen är DN-journalisten och hans chef oroliga när det ställs frågor om ideologin som UFO-Sverige ger uttryck för. Och DN-journalisten blev sur när ett museum ställde in sitt ufo-tema i julkalendern. Men det får ju DN-journalisten ta med museet.
Kom överens om en tid som passar och sänd en tågbiljett tur och retur som hämtas ut med kod på tågstationen. Historielärarföreningen belastar inte sina medlemmar ekonomiskt för att reda ut sin oskuld. Den biljetten får DN eller dess journalist eller chef eller UFO-Sverige stå för. 
Alternativt kan DN-journalisten eller personens chef komma till Malmö och träffa Historielärarföreningens ordförande där. Eftersom DN-journalisten verkar vara ängslig så föreslås en mötesplats där personen kan känna sig trygg. Det kan vara DN:s redaktion i Stockholm eller på en polisstation i Stockholm eller Malmö som har väntrum. Det går även bra med en lokal DN äger i Malmö, till exempel hos Sydsvenskan. Eller Kvällsposten samt Skånska Dagbladet. 
Historielärarföreningen har inget att dölja, så DN-journalisten är välkommen att bjuda med vem den vill att lyssna. DN-journalisten får gärna visa detta för sin chef och säkerhetsorganisation så att ni kan tänka över hur mötet blir bäst. DN-journalisten har tydligen 1800 vänner på Facebook som han delar sin oro med. Varför inte visa dem denna bloggpost också, så kan de råda dig hur du ska göra. 

Historielärarföreningen läser inte Facebook och har inte Facebook och känner inte DN-journalistens vänner. Har ändå fått information om att på hans Facebook hängs ut namn och räknas upp flera alias som Historielärarföreningen inte känner och inte står bakom och inte vet vem det är. Det ska tydligen finnas här någonstans:

https://sv-se.facebook.com/clas.Svahn
DN-journalisten och personens chef samt DN:s säkerhetsorganisation eller deras följe är välkomna att på mötet oavsett var det äger rum ställa vilka och hur många frågor som helst. 


Den här bloggposten har lästs av både Aftonbladet och Sveriges Television idag torsdag 14 november 2019. Detta enligt Mediacreeper för Historielärarföreningen:
historielararna.blogspot.com *2019-11-14 12:34Sveriges Television AB
historielararna.blogspot.com *2019-11-14 07:26Aftonbladet AB
historielararna.blogspot.com *2019-11-14 07:23Aftonbladet AB

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.