onsdag 2 september 2020

Paludan påstår att 5 arabiska poliser skrattade åt hans utvisning vid Öresundsbron


Historielärarföreningen har skrivit denna bloggpost av kriminalhistoriska orsaker och håller sig neutral i partipolitiska frågor.

Den danske politikern och partiledaren för Stram Kurs Rasmus Paludan intervjuades idag av två svenska journalister. I sändningen 2 september 2020 påstår Paludan hur hans stabschef Andreas som skulle hämta Paludans mobil ser fem araber i svenska polisuniformer. De fem skrattar åt hur Paludan utvisas vid Öresundsbron på Lernacken i Malmö. Danska säkerhetspolisens livvaktsskydd vid PET visste enligt Paludan inte vad som skulle ske. Paludan säger vidare att han ser sig som ett hot mot den svenska regeringens arbetssäkerhet. Han tror att de kommer att göra vad de kan i regeringen för att stoppa honom. Den ena journalisten frågar om han känner till om svenska Utrikesdepartementet är inblandat. Paludan svarar att han tror att åtminstone är en person som heter Morgan är inblandad.

Paludan bekräftar att han besökt svenska ambassaden i Köpenhamn idag onsdag 2 september 2020. Han fick besked på att göra en svensk medborgarskapsutredan. Paludan tror att ambassadsrådet och de andra som utreder kommer att göra allt de kan för att hitta skäl för att inte ge honom svenskt medborgarskap. Ärendet ska lämnas vidare till Migrationsverket. Han vet ej hur lång tid behandlingen tar. Handlingar som styrker hans ärende är överlämnade.

Paludan sände partikamrater i förväg i fredags för att bränna Koranen på Rosengård och de fick hjälp av en svensk journalist. De som sparkade fotboll med Koranen på Stortorget sändes också iväg i förhand. Han såg själv händelsen på media. Paludan menar att det är censur när Stram Kurs fick sparka Koranen, men ej bränna Koranen. Polisen skulle ej ingripa utan utreda det eventuella brottet i efterhand, inte avgöra och avbryta agerandet, menar Paludan.

Paludan menar som en kul grej att Sveriges statsminister påminner om Nazitysklans Adolf Hitler. Paludan säger sig ha avsky för Hitler och Stalin. Men Paludan anser att Hitler var intelligentare än Löfven. Paludan menar att Hitler och Stalin gjorde bra saker, men Löfven har aldrig gjort något bra tycker Paludan.

Journalisten frågar Paludan om det nystartade Arabiska Partiet i Sverige. Eventuellt ska en svensk lagbok brännas när de kommer i Malmö.

Paludan och Stram Kurs kommer till Stockholm och Rinkeby med omnejd den 12 september 2020. Det säger Paludan står på hans Snapchat som han publicerat idag 12 september. Paludan spinner vidare på att de svenska ministrarna Stefan och Morgan gått på fel kille i Rasmus Paludan, skrev någon.

Paludan nämner att Sverigedemokraterna ställt frågor till regeringen om Paludans demonstrationer. Och Paludan nämner även det svenska partiet Alternativ för Sverige.

De två svenska journalisterna ställer frågor till Paludan om Sydsvenskans artikel som de visar upp i sändningen.

Paludan tillfrågas om dansk press reaktion. Konstigt att svenska media skriver identiteten på vilket land koranbrännarna kom ifrån,, alltså Danmark, när de annars ej uppger nationalitet på brottslingar, anser han.

Paludan säger att han aldrig åtalats för att sparka på Koranen. Polisen tog med sig tre andra vittnen med våld, vilket Paludan anser vara olagligt. Polisen tog även minnet i kameran. Stram Kurs ska ta upp det med Justitieombudsmannen. Journalisten i sändningen undrar vem som ska driva processen med vad som kan ha varit flera lagbrott, tror hon.

Paludan säger att han tror att Malmös polischef ej fattat beslutet utan fått råd ovanifrån från regeringsnivå. Paludan tror att svensk polis aldrig får respekt från islam. Journalisten återger hur förvånade vissa poliser blev över upploppen på Rosengård efter att de trott de hjälpt muslimerna genom att förbjuda demonstrationen.

Svetsaren kommer inte att vara stasminister i Sverige länge till om det går åt helvete med landet, säger den danske partiledaren. Paludan säger att det är mycket som kommer att hända i Sverige som han ej kan avslöja här. Han kommer att göra det för både Sveriges och Danmarks skull.


Källa 2 september 2020:

https://www.ingridochmaria.se/2020/09/02/nyhetsveckan-special-18-kuppen-mot-paludan-svenskt-medborgarskap-kampen-for-yttrandefrihet/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.